İşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

İzelman büro memuru alımı başvuruları 8 Ocak’ta sona eriyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İzelman Genel Hizmetler Otopark Özel Eğitim İtfaiye Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana göre İzelman, KPSS şartsız ve sınavsız büro memuru alımı yapacak. İzelman memur alımı başvuruları 6-8 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Peki, İzelman büro memuru alımı için istenilen şartlar nelerdir? Başvurular nereye ve nasıl yapılacak? İşte detaylar…

İŞ BAŞVURULARI

İzelman personel alımı başvuruları 6-8 Ocak 2021 tarihleri arasında personel@izelman.com.tr adresine fotoğraflı bir sayfalık özgeçmişi mail atılarak yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

En az lisans mezunu olmak,

Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya muaf olmak,

Tercihen en az 1 yıl mesleği ile ilgili tecrübesi bulunmak.

Başvuru şartları ve diğer ilan detaylarını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ

İZELMAN HAKKINDA

İZELMAN Anonim Şirketi, 26.11.1992 yılında iki ortaklı limited şirket olarak kurulmuştur. 2005 yılından itibaren İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerin ortaklığı ile A.Ş. statüsüne kavuşmuştur. Bugün itibariyle İzelman Anonim Şirketi, yaklaşık 6500 personel mevcudu ile faaliyetlerine devam etmektedir.

İzelman Anonim Şirketi, ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde açık ve kapalı olmak üzere yaklaşık 13341 kapasite ile otopark hizmeti sunmaktadır. Diğer bir faaliyet alanı ise, İzmir in değişik bölgelerinde kurulmuş olan Anaokulu, Kreş ve Etüt Eğitim Merkezlerinde yılda yaklaşık 600 öğrenciye eğitim hizmeti vermektedir.

İlgili Makaleler