Kamu Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 165 Sivil Memur Alımı Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Personel Temin Daire Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımlayarak sivil memur alımı başvuru sonuçlarının belli olduğunu duyurdu. 

MSB 165 memur alımı başvuru sonuçları için adayların; MSB Personel Temin Daire Başkanlığı sonuç açıklama sistemine T.C. Kimlik Numarasıyla giriş yapması yeterli oluyor. 

MSB 165 MEMUR ALIMI SONUÇ DUYURSU

1.    Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında istihdam edilmek üzere 2018 yılı açıktan memur temini 15-21 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacaktır.

2.    Başvurusu kabul edilen adaylardan, uygulama sınavına girecek unvanlar için kontenjanın 20 katı, diğer unvanlar için 6 katı kadar aday ilgili KPSS puanına göre sınavlara çağrılmıştır. 

3.    Alım yapılacak unvanlara ait taban puanları görmek için,

4.    Uygulama sınavına katılacak olan adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı CEBECİ/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır. 

5.    Uygulama sınavında başarılı olan adaylar uygulama sınav puanına göre sıralanarak kontenjanın 6 katı kadar aday mülakata girmeye hak kazanacaktır.

6.    Mülakatlar 15-21 Mayıs 2019 tarihlerinde MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde yapılacaktır. 

7.    Sorgulama sayfasında belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.

8.    Adaylar sınava gelirken Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri getireceklerdir. 

MSB 165 memur alımı başvuru sonucunuzu görmek için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir