Kamu Haberleri

MSB 165 Memur Alımı Taban Puanlar: En Düşük Başvuru Kabulü 65 KPSS Puanıyla Oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından 2018 yılı sonunda yayımlanan ve 15 Şubat tarihine kadar başvuruları alınan sivil memur alımı için sonuçlar belli oldu. 

MSB tarafından konuya ilişkin bir basın duyurusu yayımladı. Yayımladığı duyurusunda sayısal verilere ilişkin de açıklamalarda bulunan bakanlığın bu açıklamasının detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. 

MSB MEMUR ALIMI TABAN VE TAVAN PUANLAR

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında, çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılacağı ilan edilmişti. KPSS’ye giren her adayın başvuru yapabildiği ilan yer alan açık kadroların listesi ise şu şekildeydi.

”Hademe, Hizmetli, Berber, Uzman, Psikolog, Sosyal Medya Uzmanı, Coğrafyacı, Mal Sorumlusu, Memur. Mühendis, Hesap Sorumlusu, VHKİ, Hukuk Uzmanı, Teknisyen, İş Güvenliği Uzmanı, Psikolog, Aşçı, Gemi Adamı Öğretmeni, Teknisyen.”

İlan edilen bu pozisyonlara başvuru yapan bu adaylar için yayımlanan tavan ve taban puanların listesi şu şekilde,

Sayısal Veriler





En Düşük KPSS Puanı

Yukarıda yer alan ve MSB tarafından yayımlanan verilere göre en düşük KPSS puanıyla mülakata çağrılan aday, Sıhhi Tesisat Kadrosu için 65,30378 puanla çağrıldı.

Bu kadronun dışında ayrıca Boya/Badanacı kadrosuna 68 KPSS puanıyla, Matbaa Teknikeri kadrosuna 69 KPSS puanıyla, Tekniker (bilgisayar) kadrosuna 68 ve Aşçı kadrosuna 69 KPSS puanıyla başvurular olumlu oldu. 

Bunların yanında ayrıca Gemi Adamı Öğretmeni kadrosu boş kaldı. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir