Personel Alımı

TÜBİTAK 142 Personel Alım İlanı DPB’de Yayımlandı

Devlet Personel Başkanlığı’nın web sayfası üzerinden TÜBİTAK 142 personel alım ilanına ilişkin bir duyuru yayımlandı. 

DPB tarafından yayımlanan duyuru metninde, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) personel alım ilanı başvuru koşulları ayrıntıları ile adaylara duyuruldu. 

TÜBİTAK 142 PERSONEL ALIM İLANI

TÜBİTAK tarafından yayımlanan 142 personel alım ilanında alımlarda istihdam edilecek kadrolara ilişkin bilgiler verildi. 

Kurumun devam etmekte olan projelerine AR-GE Personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Ar-Ge personeli alımı branşlarına dair detayları da paylaşılan kurum ilanında ayrıca alım yapılacak kadrolara başvuru yapılacak şartlarda ilan edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

TÜBİTAK tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken genel başvuru koşullarını aşağıda aktarıyoruz. Adayların ayrıca her branş için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartlarına da dikkat etmesi gerekiyor. 

İlanda yer alan o koşullar;

Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak. Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak. Lisans öğrenimini, süresi içinde ya da normal öğrenim süresinden en fazla bir eğitimöğretim yılı gecikmeli bitirmiş olmak (herhangi bir nedenle kayıt dondurulmuş olup da belgelenmesi halinde kayıt dondurulan süre hesaba katılmayacaktır). 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir