Kültür Sanat

TRT 1 Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi izleyicilerine kötü haber! Yayınlanmayacak

Trt 1 ekranlarında yayınlanan ve çok sayıda izleyicisi olan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi izleyicisine kötü haber verildi. 22 Mart Pazartesi günü dizi yayınlanmayacağı duyuruldu.

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden beri çok sayıda izleyicinin beğenisini topladı. TRT 1 Tarafından yapılan açıklamada Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi izleyicisine kötü haber geldi.

22 MART GÜNÜ YAYINLANMAYACAK

Emre Konuk’un yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sedat İnci’nin yer aldığı ve kadrosunda; Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun ve Sevda Erginci gibi birbirinden önemli isimlerin bulunduğu Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi 22 Mart 2021 Pazartesi günü yayınlanmayacak.

CEP HERKÜLÜ YAYINLANACAK

TRT’den Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi hakkında yapılan açıklamada dizi setinde kovid-19 vakaları tespit edildiği, dizinin yerine ise TV’de ilk kez ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ filmi yayınlanacağı duyuruldu.

TRT Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi  açıklaması şöyle:

“Dizi setlerimizde yapılan rutin taramalar sonucunda Uyanış: Büyük Selçuklu dizimizin setinde Kovid-19 vakaları tespit edilmiştir. Karantinaya alınan set çalışanlarımızın sağlık durumları iyidir ve yakından takip edilmektedir.

Yaşanan süreç dizi oyuncularımız ve tüm set çalışanlarımız ile paylaşılarak dizimizin çekimlerine 5 gün süreyle ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Bu zorunlu ara nedeniyle 22 Mart 2021 Pazartesi günü Uyanış: Büyük Selçuklu’nun yeni bölümü yayınlanamayacaktır. Aynı gün ve saatte “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi (TV’de ilk kez) TRT1 ekranında olacaktır.

İzleyicilerimizin anlayış ve desteği için şimdiden teşekkür ederiz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.”

İlgili Makaleler