EkonomiKamu Haberleri

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ihtiyaç, konut kredisi ve taşıt kredisi faz oranları açıkladı

Devlet bankalarından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilen ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi kullanmak isteyenler için faiz oranları açıklandı.

Türkiye’de ekonomik olarak sıkıntı çekenlere yardımcı olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından güncel kredi faiz oranları aktarıldı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilen ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi faiz oranları açıklandı.

ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK VE HALKBANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İhtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi çekmek isteyenler için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi başvuruları banka şubelerinden, uygulamalarından ve sms yolu ile yapılıyor. Kredi puanı uygun olan kişilere bankalar tarafından uygun taksit imkanı ile ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi  veriliyor.

FAİZ ORANLARI NE KADAR?

Kredi çekmek isteyenlerin ilk aradıkları konular arasında yer alan faiz oranları konut, taşı ve ihtiyaç olmak üzere Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından açıklandı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından açıklanan kredi faiz oranları şöyle:

17 MART 2021 ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.54

Taşıt kredisi: 1.54

Konut kredisi: 1.37

17 MART 2021 VAKIFBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.42

Taşıt kredisi: 1.34

Konut kredisi: 1.32

17 MART 2021 HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredisi: 1.54

Taşıt kredisi: 1.54

Konut kredisi: 1.38

İlgili Makaleler