EkonomiGündem

Son dakika Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank güncel kredi faiz oranları! Taşıt, ihtiyaç ve konut kredisi faiz oranları

Son dakika Merkez Bankası faiz kararı açıklamasının ardından herkes merakla devlet bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank faiz oranlarını araştırmaya başladı. Taşıt, ihtiyaç ve konut kredisi çekmek isteyenler için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank güncel kredi faiz oranları haberimizde...

Türkiye’de ekonomi dünyasını tepe taklak eden Merkez Bankası faiz artış kararı açıklanması ardından herkes merakla Taşıt, ihtiyaç ve konut kredisi çekmek için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank faiz oranlarını araştırmaya başladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank faiz oranları tek tek açıklandı.

KONUT KREDİSİ İLE EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilen konut kredisi ile ev sahibi olabilirsiniz. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank faiz oranları arasında size en uygun olan kredi faiz oranı üzerinden kredi çekerek ev sahibi olma hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi faiz oranları şöyle:

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranı: 1,37

Vakıfbank konut kredisi faiz oranı: 1, 32

Halkbank konut kredisi faiz oranı: 1, 38

TAŞIT KREDİSİ İLE SIFIR ARABA SAHİBİ OLUN

Başvuru yapmanız durumunda Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından onaylanacak taşıt kredisi ile de sıfır araba sahibi olabilirsiniz. Sıfır otomobil sahibi olmanız için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilen taşıt kredilerine başvuru yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank taşıt kredisi faiz oranları şöyle:

Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranı: 1,54

Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranı: 1,34

Halkbank taşıt kredisi faiz oranı: 1,54

ACİL NAKİT PARA İHTİYACI OLANLAR İHTİYAÇ KREDİSİ İLE NEFES ALIYOR

Acil nakit para ihtiyacı olanlara ise Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank başvuru yapılması halinde ihtiyaç kredisi veriyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından verilen ihtiyaç kredileri ile az da olsa nefes alabilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranları şöyle:

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı: 1,54

Vakıfbank ihtiyaç kredisi faiz oranı: 1,42

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı: 1, 54

KAMUİLANLARI ÖZEL HABER

İlgili Makaleler