İş Bankası Mayıs 2019 Banka Personeli Alım İlanı Yayımlandı

İş Bankası kendisine ait kurumsal internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımlayarak ilan edilen kadro ve kontenjanda banka personeli alımı yapılacağını açıkladı. 

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan tüm ayrıntıları sizlere aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI MAYIS AYI PERSONEL ALIM İLANI

Kadrosunda eksik bulunan banka şubelerine personel alımı yapılacağını duyuran İş Bankası, yayımladığı ilanında tek bir pozisyondan personel alımı yapacağını ilan etti. 

İlana göre alımlar İstanbul’da bulunan Genel Müdürlük birimlerine yapılacak ve alımlarda Uzman Yardımcısı alımı olacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alım ilanı için İş Bankası bazı başvuru koşulları yayımladı. Yayımlanan bu başvuru koşullarına haiz olan adayların başvuruları geçerli sayılacak. Banka tarafından belirlenen o başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen ve ilan metninde yer alan bölümlerinden mezun olmak, Yazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (15 Haziran 1989 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.) İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Kasım 2020 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak, Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak. Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Yukarıda yer alan başvuru şartlarını sağlayan adayların ayrıca daha önce bankanın düzenlediği sınavlard başarısız olmamış olması isteniyor. İş Bankası bu konuda şu şartı yayımladı, ”Daha önce, Bankamızın yaptığı sınavların herhangi birinin mülakat aşamasında ya da Bankamızın Uzman Yardımcılığı ve Müfettiş Yardımcılığı sınavlarının Değerlendirme Merkezi aktiviteleri aşamasında başarısız sayılmamış olmak, Yapılan Uzman Yardımcılığı sınavlarına bir defadan fazla katılmamış olmak.”

BAŞVURULAR NEREYE, NE ZAMAN YAPILACAK?

İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanı için başvuruda bulunacak adaylar başvurularını internet üzerinden yapacaklar. Bankanın cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden başvuru yapacak adaylar başvurularını 11 Haziran tarihine kadar yapabilecekler.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir