Personel Alımı

En Az 50 KPSS İle Sözleşmeli Personel ve Kadrolu Memur Alım İlanları

Devlet Personel Başkanlığı’nin (DPB) ilan sayfası üzerinden yayımladığı personel alım ilanları arasında sözleşmeli personel alımı, kadrolu memur alımı için ilanlar bulunuyor. 

Son dönemlerde kamu kurumlarının personel alımlarında kısıntıya gitmesiyle azalan sayısına rağmen halen alım yapan kamu kurumları bulunuyor. Kamuilanlari.com olarak bu haberimizde siz okuyucularımıza kamu kurumları tarafından ilan edilen ve başvuru süreci devam eden sözleşmeli personel alım ilanları ile kadrolu memur alım ilanlarını derledik. 

* Hangi kurumlar sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı?

* Kadrolu memur alımı hangi kadrodan olacak?

* İlanlara başvurular sırasında adaylardan talep edilen koşullar neler?

Tüm bu soruların yanıtlarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANLARI

Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi web sayfası üzerinde yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanları 4 farklı kamu kurumu tarafından ilan edildi. Bu ilanlar arasında KPSS’ye girmiş olmak şartıyla en az 50 KPSS puanıyla ve 70 KPSS puan şartıyla yayımlanan ilanlar bulunuyor. 

Bu Çerçevede Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımlayan Kurumlar ve Kadro Detayları Şu Şekilde

* Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu.

* İstanbul teknik Üniversitesi yayımladığı sözleşmeli personel alım ilanında sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını ilan etti.

* Devlet Hava Meydanları İşletmesi ise bir ilan yayımlayarak iki farklı kadroda 112 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

* Marmara Üniversitesi de bir ilan yayımladı ve iki kadroda personel istihdamı sağlayacağını duyurdu. 

KADROLU MEMUR ALIM İLANI

DPB üzerinden KPSS A Grubu ilan sayfasından bir ilan yayımlayarak kadrolu memur alımı yapacağını duyuran 1 kurum bulunuyor. Bu kurum  ve yayımladığı ilana dair detaylar şu şekilde;

* Kadrolu Memur alım ilanı yayımlayan ve alımlar için başvuru toplayan tek bir kurum var;  Ağrı Çeçen Üniversitesi. Üniversite tarafından yayımlanan personel alım ilanında KPSS şartı olmadan İç Denetçi alımı yapılağı adaylara ilan edildi. 

DMK’DA YER ALAN BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet memuru olmak isteyen adayların sağlamaları gereken ve Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. 

Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan 657 sayılı kanunun 48. maddesine haiz olması gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. 

İLAN DETAYLARI

DPB’de ilan edilen ve başvuru süreci devam eden ilanlara aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sözleşmeli Personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kadrolu Memur alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir