Ekonomi

Flaş Borç Kapatma Kredisi! ING Bank, Vakıfbank, Ziraat Bankası…

Kredi borcundan dertli olan vatandaşlar için bankalardan güzel bir haber geldi. Bir çok bankadan kredi borcu olan vatandaşlar borçlarını tek bir çatı altında toplayabilecek. Bu sayede işlem sebebiyle zaman kaybı yaşamayacak. Bu sayede düşük faiz oranları sayesinde kredi borcunuz yeniden yapılandırılmış gibi olacak.

Farklı bankalarda borçları mevcut olan müşterilerinin borçlarını kapatıp kendilerine tek bir kalem altında olacak şekilde kredi imkanı sağlayan bankalar: Akbank, QNB Finansbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank, İNG.

  • En önemli şartlarından biri ise güncel kredi notu değeri sorgulamasıdır. Kredi notunuz risksiz bölgede ise ve gelir beyanınız tüm borçların taksitlerini ödeyecek seviyedeyse işlemler başlatılır.

AKBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Kampanya kapsamında 9-12 ay arası taksit seçenekleriyle ile yapacağınız 20.000 TL’ye kadar Borç Transferleri için %1,98 faiz uygulanır. Taksitli Borç Transferi işlemlerinde ücret alınmamaktadır. Kullanılabilir limitiniz dahilinde en az 200 TL, en fazla 20.000 TL borç tutarı transfer edilebilir.

ZİRAAT BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Birleştiren İhtiyaç Kredisi; kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun şartlar ile; 24 aya kadar aylık % 1,10, 60 aya kadar aylık % 1,20 faiz oranı ile müşterilerimize sunulmaktadır.

VAKIFBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Vakıfbank üzerinden ikili kredi kampanyasına katılmak isteyen müşteriler, ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa, ayrıca, bankadaki olan kredi kartı ve kredi borçlarında kapatan bir kredi kullanabilirler. Vakıfbank üzerinden yapılan bu kampanyada 50.000 TL’ye kadar olan diğer bankadaki borçlarınız için kredi kullanabilir. Aldığımız kredi üzerine, ayrıca ihtiyaç kredisi de alabilirsiniz.

FİNANSBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Diğer tüm banka borçlarınızı QNB Finansbank’ta tek çatı altında toplayarak ödemelerinizi düzenleyin. QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz. QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.

ING BANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Kredi borçlarını ING’ ye taşıyanlar %1,54’ten başlayan faiz oranlı kredilerimize başvurarak farklı bankalara olan borçlarını kapatabilirler.

İlgili Makaleler