Ekonomi

Petrol Ofisi’nden Ağustos Ayına Kadar Geçerli Kampanya Başladı!

Petrol Ofisi, Maximum kart sahipleri için yeni bir kampanya başlattı. Bu özel kampanyanın 15 Ağustos tarihine kadar geçerli olması vatandaşı sevindirdi. Bu kampanyadan farklı günlerde yapacağınız alışverişlerinizde yararlanabileceksiniz. Toplamda 50 TL maxipuan kazandıran bu kampanyanın detayları…

Petrol Ofisi Maxipuan kazanma şartları

Petrol ofisi akaryakıt maximum kart kampanyası kapsamında farklı günlerde yapacağınız 150 TL ve üzeri 4 adet harcamada 40 TL hediye maxi puan fırsatı sizi bekliyor. Kampanyaya ek öde geçle ödeme yaparak toplam 50 TL maxi puan kazanabilirsiniz. Kampanyaya maximum mobil uygulamasından 1 Temmuz – 15 Ağustos 2021 tarihleri arasında katılabilirsiniz.

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 20 Ağustos 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Ağustos 2021(bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.

İlgili Makaleler