Ekonomi

VakıfBank Bankomat Kart Sahiplerine Özel Kurban Bayramı Kampanyası!

Bayramda alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar için Vakıfbank kart sahiplerine özel yeni bir kampanya başlattı. Bugün itibariyle başlayan ve Temmuz sonuna kadar geçerli olan bu kampanya tüm sektörlerde yapacağınız alışverişlerde geçerli olacak. Her 1500 TL üzeri alışverişinizde 50 TL Bankomat kazandıran bu kampanya için son gün 31 Temmuz.

Kampanyanın detayları

VakıfBank Bankomat Kart sahiplerine özel yeni kampanyada tüm sektörlerden yapacağınız 1500 TL ve üzeri harcamanızda 50 TL değerinde bankomat para kazanacaksınız. Kampanya 16-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanya katılımı için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan FIRSAT yazıp bir boşluk bırakarak kampanyaya katılmak istediğiniz kartınızın son 6 rakamını yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz. FIRSAT kampanyasına katılım sağlanması durumunda ilgili kart otomatik olarak Bankomat Para sistemine de dahil edilmektedir.

VakıfBank Worldcard’lar, mail order, nakit çekim, iade ve iptal işlemleri, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinde yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

İnternet üzerinden yapılacak alışverişler ve Sanal Bankomat Kartlar kampanyaya dahildir.

Kampanyadan VakıfBank bireysel Bankomat Kart sahipleri yararlanabilir.

Kampanya kapsamında kazanılan Bankomat Paralar 5 Ağustos 2021 tarihinde SMS ile katılım sağlayan müşterilerimizin kullanıma açık bireysel Bankomat Kartlarına yüklenecektir.
Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

İlgili Makaleler