Ekonomi

Hepsiburada’ dan Okula Başlayacaklara % 30 İndirim Başladı!

Milli Eğitim Bakanlığı 6 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze eğitime geçileceğini duyurmuştu. Uzun zaman sonra okula dönecek olan öğrenciler heyecanla okul alışverişi yapmaya başladı. Bu durumu fırsat bilen Hepsiburada.com yeni bir kampanya başlattı. Okul alışverişinde 200 TL ve üzeri visa kart harcamanızda anında 30 TL indirim fırsatı sunacak. Kampanya 31 Ağustos 2021 tarihine kadar Kırtasiye ve Okul Ürünleri, Giyim Ürünleri ve Ayakkabılar, Aksesuarlar, Çocuk ve Eğitim Kitapları, Genç ve Çalışma Odaları, Eğitici ve Öğretici Oyuncaklar, Monitör, Modem ve Bilgisayarlarda geçerli olacak. Kampanyanın detayları…

Kampanya Ayrıntıları

  • 23 – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında ( bu tarihler dahil) tek seferde seçili kategorilerde 200 TL ve üzeri (KDV dahil, hediye çeki, kargo bedeli hariç) Visa kart ile yapılan alışverişlerde 30 TL indirim kazanılacaktır.
  • Kampanyadan faydalanmak için ödemenin Visa kartı ile yapılması gerekmektedir.
  • 30 TL indirim, Visa kart bilgileri girildiğinde ödeme adımında sipariş özeti sayfasında yansıyacaktır.
  • Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir ve en fazla 30 TL indirim kazanabilir.
  • Kampanya yalnızca Kırtasiye ve Okul Ürünleri(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kirtasiye-ve-okul-urunleri), Kulaklık ve Teknolojik Telefon Aksesuarlarları(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kulaklik-ve-cep-telefonu-aksesuarlari), Giyim Ürünleri ve Ayakkabılar(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/giyim-urunleri-ve-ayakkabilar), Çocuk ve Eğitim Kitapları(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/cocuk-ve-egitim-kitaplari), En Konforlu Genç ve Çalışma Odaları(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/en-konforlu-genc-ve-calisma-odalari), Eğitici ve Öğretici Oyuncaklar(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/egitici-ve-bilim-setlerinde-super-fiyatlar), Monitör, Modem ve Bilgisayar Aksesuarları(https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/monitor-modem-ve-bilgisayar-aksesuarlari) kategorilerinde geçerlidir.
  • Hepsipay Cüzdanım ile yapılan ödemelerde bu kampanyadan faydalanılamaz.
  • Kampanya aynı alışverişte sadece tek bir kart kullanılarak ödeme yapılması halinde geçerli olacaktır. Aynı alışverişte birden fazla kredi kartı veya banka kartı kullanılarak ödeme yapılması halinde (Çoklu kredi kartıyla yapılan ödemelerde) kampanyadan faydalanılamaz.
  • Taksitli alışverişlerde kampanyadan faydalanılamaz.
  • Dijital banka ödemeleri ile yapılan alışverişlerde geçerli değildir.
  • Kampanyayı düzenleyen kuruluşlar Hepsiburada ve Visa kötü niyetli kullanımları eleme hakkına sahiptir. Hepsiburada ve Visa, kampanya boyunca, kampanya katılımını olumsuz yönde etkileyecek şekilde mobil ve/veya bilgisayar teknolojilerini ve/veya başka unsurları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcının hile yaparak kazandığı indirimlerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutarlar.
  • Kampanyanın yürütülmesinden Visa ve iştiraklerinin katılımcılara karşı kampanyaya dair herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

İlgili Makaleler