Kamu Haberleri

DPB’den Özelleştirme Nedeniyle 4/B Sözleşmeli Personel Atama Kura Duyurusu

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden bir duyuru yayımlarak bazı işçiler için 4/B atama kurasına ilişkin bilgiler verdi. 

DPB’DEN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ATAMA DUYURUSU

DPB’den ilan edilen söz konusu duyuruda, bazı kurumların özelleştirilmesi nedeniyle burada görevli personellerin atamalarının yapıldığı duyuruldu. 

Duyuruda ataması yapılacak olan personel sayısı ile atamaların hangi statülere yapıldığına dair bilgiler verildi. Bu kapsamda hak sahibi olduğu tespit edilen işçilerin atamalarının 20 Mayıs günü çekilen kura ile belli olduğu bildirildi.

Duyuruda ayrıca işçilerin atama kura sonuçlarına nasıl ulaşacaklarıda aktarıldı.

Devlet Personel Başkanlığı’nca Yayımlanan Duyuru

”06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Ek 9 uncu maddenin üçüncü fıkrasına göre Özelleştirme İdaresi Bakanlığı’nca hak sahibi olduğu tespit edilerek Devlet Personel Başkanlığı’na bildirilen (174) işçinin sözleşmeli personel olarak atanmasına ilişkin gerçekleştirilen kura, 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü Devlet Personel Başkanlığı’nda gerçekleştirilmiştir. İlgililer kura sonuçlarına 20/05/2019 tarihi saat 17.00 itibariyle www.dpb.gov.tr adresinden ulaşabilirler.”

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir