Ekonomi

Maximum Temassız Kart Sahipleri! Bedava Maxipuan Kazanma Şartları Nelerdir

Maximum yeni bir kampanya başlattı. Yapılan kampanyaya göre Maximum kredi kartı sahipleri bu ay sonuna özel kampanya kapsamında yapacakları 150 TL ve üzeri 2. ve sonraki her temassız ödemede 10 TL olmak üzere toplamda 40 TL maxi puan hediye edileceğini duyurdu. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler için maximum mobilden Eylül ayı boyunca geçerli olacak kampanyanın detayları…

Kampanya Detayları

  • Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli temassız bireysel kredi kartları ve Bankamatik Kartları
  • Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, İş Bankası kartları ile yapılan mobil temassız ödeme işlemleri, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir.
  • Kampanya detayları: Kampanya kapsamında, kampanya tarihleri arasında temassız özellikli İş Bankası kartları ile gerçekleştirilecek 150 TL ve üzeri 2. ve sonraki her temassız ödeme işleminde 10 TL, toplamda ise azami 40 TL MaxiPuan kazanılacaktır. Maximum Mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilen mobil ödeme işlemleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya kapsamında gerçekleştirilen işlemlerin tek seferde ve farklı işyerlerinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
  • Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 9 Eylül 2021 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 19 Eylül 2021 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

İlgili Makaleler