Gündem

Binali Yıldırım: Emekli ve Asgari Ücret İle Çalışanlara Destek Verilecek

23 Haziran seçimleri için çalışmalarına başlayan siyasiler önemli açıklamalarda bulunuyorlar. Bu kapsamda seçim gündemine dair açıklamalarda bulunan son isim ise Binali Yıldırım oldu. 

Binali Yıldırım 23 Haziran seçimleri öncesinde katılmış olduğu canlı yayında seçim vaatlerine dair ilk işaretleri paylaştı. 

ASGARİ ÜCRETLİ VE EMEKLİLERE DESTEK

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Habertürk canlı yayınına katıldı. 

Buradan gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, seçimleri kazanması durumunda yapacakları icraatlara değindi. Bu kapsamda İstanbul’da gençlerin istihdamı konusuna değinen Binali Yıldırım, İŞKUR aracılığıyla başlatılacak olan program kapsamında öğrencilere yaz aylarında iş imkanı sunulacağını söyledi. 50 bin gencin haftada 3 gün çalışarak cep harçlığı kazanacağını dile getiren Binali Yıldırım toplum diğer kesimi ile ilgili de çalışmalarına değindi.

Asgari ücretli ve emekli vatandaşlara sağlanacak destekler olacağını ifade eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım şu sözleri kullandı. ”İstanbul’da ağırlaşan ekonomik şartlar dolayısıyla bazı toplum kesimlerinin ihtiyaçları var. Emekliler, asgari ücretle geçinenler, hiçbir geliri olmayanlar. Bunlara ilave sosyal destekler vereceğiz.”

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir