Eğitim

Önemli Uyarı! AÖF Kayıt Yenileyecekler Dikkat! Kayıt Tarihleri Belli Oldu!

Eğitim öğretim hayatında yeni dönem başladı. Açıköğretim Fakültesi önemli bir açıklama yaptı. Kayıt yaptıracak ya da kayıt yenileyecek öğrenciler için açıklama yapan Açıköğretim Fakültesi öğrencinin 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçmesi gerektiğini de ekledi. Milyonlarca öğrencinin merak ettiği Açıköğretim Fakültesi kayıt tarihi ve tüm detaylar…

Kayıt Tarihleri

Herhangi bir önlisans ya da lisans programından mezun olup Açık Öğretim sistemi üzerinden sınavsız ikinci üniversite için Anadolu Üniversitesi’ne başlayan adaylar 23 Ağustos 2021 tarihinden itibaren kayıt yaptırabilir.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde herhangi bir bölümde kaydı bulunan öğrencilerin kayıt yenileme tarihleri de açıklandı. 2021 AÖF kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül’de başlayacak ve 8 Ekim’de sona erecek.

Nasıl Kayıt Yaptırılır?

  • Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine kayıt yaptıracak öğrenciler sisteme öğrenci şifreleri ya da e-Devlet şifrelerini kullanarak girerek işlem yapabilir.
  • Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.
  • Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.
  • Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir.

İlgili Makaleler