Ekonomi

Halkbank’tan Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için çeşitli bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza Halkbank tarafından emekli vatandaşlara yönelik sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını aktarıyoruz. 

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Halkbank tarafından sağlanan Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası maaşını Halkbank’tan alan veya almayı taahhüt eden emeklilere sağlanıyor. Bu kredi imkanıyla emekli vatandaşlara 5 yıl vadeli 75 bin TL kredi imkanı veriliyor. 

Bu kredi imkanı emekli vatandaşlara yüzde 1.95 faiz oranıyla sağlanırken vade oranları için çeşitli imkanlar sunuluyor. Banka bu krediden yararlanan emeklilerin, kredi ödemelerini Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli olarak yapabileceklerini duyurdu. 

Ödeme Planı

Banka tarafından yayımlanan örnek ödeme tablosuna göre Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile 75 bin TL kredi çeken bir vatandaş 60 ay vade imkanından yararlanabilecek. Yüzde 1.95 ile Yüzde 2.04 faiz oranları sağlanan kredi için faiz oranı kişinin notuna göre belirleniyor. Bu çerçevede yüzde 1.95 faiz oranıyla krediden yararlanan bir vatanda aylık 2 bin 338 TL taksitle 60 vadeli 75 bin TL kredi imkanından faydalanmış olacak. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir