Gündem

Mansur Yavaş: 1 Katrilyona Gerçekleştirilen İhaleyi 188 Milyona Tamamladık

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş katldığı bir iftar programı kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. 

Ankara Büyükşsehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler hakkında konuşan Mansur Yavaş çok dikkat çeken verileri kamuoyu ile paylaştı. 

1 KATRİLYONLUK İHALE 188 MİLYON TL’YE TAMAMLANDI

Mansur Yavaş yapmış olduğu konuşmasında yetki devri konusuna değindi. Yetkilerini devretmediğini dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş neden bu yetkileri aldıklarına dair de bazı ifadeler kullandı. 

Mansur Yavaş konuşmasında şirketlerle bunların neler yaptıklarını hepiniz göreceksiniz ifadelerini kullanarak şirketlerle neler yapıldığını ileride açıklayacağım dedi. Geçmişte gerçekleştirilen bir ihale için örnek veren Mansur Yavaş şu açıklamalarda bulundu. 

”Bu kaynakları bırakmak istemiyorlar, alışmışlar. 2016-2017 yılında yılda 1 katrilyona gerçekleştirilen ihaleyi açık şeffaf ve internetten yayınlama suretiyle bütün dünyanın izleyeceği şekilde ilan ederek yayınladık. Onların 1 katrilyona yaptıkları ihaleyi biz bu yılın fiyatıyla 188 milyon liraya tamamlamış olduk. Bu nedenle bırakmak istemiyorlar. İnşallah bunlarla ilgili net rakamları kamuoyuyla paylaşacağız. Ben İstanbul’da inşallah daha fazla başarı bekliyorum ve Ekrem İmamoğlu kardeşimi de sizlere emanet ediyorum.”

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir