Kamu Haberleri

Kamu Personeli Maaşları Ramazan Bayramı Öncesinde Yatacak Mı?

Ramazan Bayramı öncesi emekli vatandaşların ikramiyelerinden taşeron işçilerin tediye ödemelerine kadar çok sayıda kalemde vatandaşlara maaş, ikramiye ödemesi yapılacak. 

Bu ödemelerin yanında merak edilen bir diğer konusu ise memur maaşlarının bayramdan önce ödenip ödenmeyeceği konusu oldu. Kamu personellerinin merak ettiği bu soruya dair detayları Kamu İlanları olarak derledik.

MEMUR MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI?

Ramazan Bayramı için artık sayılı günler kaldı. Haziran ayının ilk günlerinde kutlanacak olan bayramda çalışanlara 9 günlük tatil verildi.

9 günlük tatil boyunca şehir dışına veya tatile gitmeyi planlayan memurlar tatillerine 1 Haziran ile 9 Haziran tarihleri arasında yapacaklar. Ramazan Bayramı ise 4 Haziran tarihinde başlayacak ve 6 Haziran tarihinde sona erecek.

Bu Çerçevede

Ramazan Bayramı tatil sürecinin bitmesinden 1 hafta sonra memurların maaşları hesaplarda olacak. Ancak bu konuda bazı talepler mevcut. Bayram ve 9 günlük tatilde maaşların yatmasını talep eden çok sayıda memur mevcut. Memur maaşlarının bayramdan önce hesaplara yatıp yatmayacağı konusu şimdilik bilinmiyor. Başbakanlık tarafından konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor. 

Memur maaşlarının dışında emekli ikramiyeleri, tediye ödemeleri, bayram ikramiyeleri gibi ödemelerin bayramdan önce yapılacağı açıklandı. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir