Personel Alımı

TÜLOMSAŞ KPSS Puan Esasına Göre Proses İşçisi Alımı İçin İlan Yayımladı

Kamu personeli alım ilanı için yeni hafta başında duyuru yayımlayan kurumlardan bir tanesi de Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü oldu. 

İlgili önlisans bölümlerinden mezun adaylar arasından KPSS puan sıralaması esasına göre personel alımı yapacağını ilan eden kurum, başvuru toplamaya hazırlanıyor. 

Peki ilana kimler, hangi tarihler arasında başvuru yapacaklar? Haberimizde detaylarını aktarıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR?

TÜLOMSAŞ tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların Proses İşçisi kadrosuna olacağı bilgisi verildi. Bu kadro için 3 personel istihdam edecek olan kurum, başvurular için bölüm şartı olduğunu duyurdu.

İlana aşağıda yer alan iki yıllık eğitim veren Meslek Yüksek Okulu Önlisans bölümlerinden mezun olanların başvuru yapabileceği açıklandı. 

Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi, Gaz ve Tesisat Teknolojisi, Doğalgaz ve Boru Hatları Teknolojisi, Doğalgaz ve Isıtma, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi.

BAŞVURU KOŞULLARI

İlan için belirlenen başvuru koşulları madde madde şu şekilde,

İlana başvuruda bulunacak adayların 18 yaşından büyük olmaları talep ediliyor. ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS’den KPSSP93 puan türünden en az 60 puana sahip olmak diğer bir koşul. Yapılacak sözlü sınav sonucunda başarılı olan işçilerden, ayrıntılı olarak tam teşekküllü devlet hastanesinden ağır ve tehlikeli işlerde çalışabileceği ile gece çalışması yapabileceğine ilişkin sağlık kurulu raporu istenecektir. İşe başlayan işçilerin deneme süresi 4 ay olup, deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş sözleşmesi feshedilecektir.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. İlan için yayımlanan ilan metni şu şekilde,

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir