Özel sektör İş İlanları

Pegasus ve Atlasjet Kabin Memuru, Ofis Destek Elemanı ve Bilet Personeli Alıyor

Türkiye ve yurt dışında önemli hizmet ağı bulunan iki farklı havayolu şirketi personel kadrosunu güçlendirmek adına personel alım ilanı yayımladıllar. 

Bu iki firma tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında farklı meslek gruplarından personel alımları olacağı duyuruldu. 

İlanlarda yer alan açık kadroları, ilanlara başvuru şartlarını ve başvuru sürecine dair bilgileri Kamu İlanları olarak sizler için derledik.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

İki farklı havayolu şirketi tarafından duyurulan personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar ilanı yayımlayan firmaya göre şu şekilde;

Atlasjet Personel Alım İlanı

Atlasjet Havacılık tarafından yayımlanan ilanda yer alan açık kadrolar;

Kabin Memuru, Rus Uyruklu Kabin Memuru, İş Güvenliği Uzmanı, Bilet Muhasebe Uzmanı, İstasyon Süpervizörü, Kıdemli Havacılık Güvenlik Uzmanı, Genel Muhasebe Uzmanı, Engelli Personel, Yolcu Hizmetleri Süpervizörü, İstasyon Süpervizörü, Operasyon Kontrol Merkezi Yer İşletme Süpervizörü

Pegasus Persoenl Alım İlanı

Pegasus Havayolları tarafından ilan personel alım ilanında yer alan açık kadrolar

Ofis Destek Elemanı, Network Takım Lidesi, Muhasebe Destek Elemanı, Pegasus Pilot Adayı, Grup Satış Uzmanı, Kıdemli Çevre ve İSG Mühendisi, Uçuş ve Yer Eğitim Yöneticisi, Kıdemli Süreç ve İş Geliştirme Mühendisi, İş Analisti, Simülatör Teknisyeni, Misafir İlişkileri Ofis Destek Elemanı, 

BAŞVURU KOŞULLARI

İlanlar için başvuru yapmak isteyecek adaylar şu durumu göz önünde bulundurmalı. Özel sektörde faaliyet gösteren bu iki havayolu şirketi kendi belirledikleri özel şartlara göre alım yapıyorlar. 

Deneyim, yabancı dil ve öğrenim şartlarının ön plana çıktığı başvuru koşulları kadrodan kadroya farklılık göstermekte.

Kadrolar için talep edilen öğrenim seviyesinden mezun olmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, pozitif enerjili, İletişim becerileri güçlü olmak, MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilmek, takım çalışmasına yatkın, ekip olabilmek, koordinasyon, planlama ve raporlama becerileri gelişmiş olmak, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak, seyahat engeli olmamak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Atlasjet ve Pegasus Havayolları personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladılar. Adaylar firmaların anlaşmalı olduğu bu siteler üzerinden başvurularını elektronik olarak yapacaklar. 

Pegasus personel alım ilanı için:  https://bit.ly/2stUB9l

Atlasjet personel alım ilanı için;  https://bit.ly/2Jt4QEJ
  
Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir