Genel

Doğum Günü Hediyesi Arayanlara Özel Benzersiz Fikirler!

Doğum günleri de diğer tüm özel günlerde geçerli olduğu gibi sevdiklerinizle bir arada ya da iletişimde olmamız için önemli bir fırsat sunuyor. Ayrıca güzel bir sebeple olduğundan bu günlerde yaşanabilecek tüm olumsuzluklar erteleniyor sadece mutlu olmaya ve mutlu etmeye odaklanılıyor. Böyle günlerin hayatımızda olması bu yüzden oldukça değerli. Rutin sorumluluklardan uzaklaşmak ve problemleri kafamızdan bir süre de olsa atmak için de oldukça yardımcı olur bu günler. Özel mesajların konuşmaların yanı sıra hediyeler, planlar, sürprizlerle de tamamlarız doğum günlerinin olması gereken özel ambiyansını. Biz ve karşımızdaki için en iyisi olsun istiyorsak da farklı fikirlere yer vermek gerekiyor. Çünkü farklılık, özellikle hediye seçme konusunda oldukça önemli. Sizlere farklı ve özel hediyeler sunabilmenin ayrıcalığıyla büyük bir memnuniyet duyan bodo.com, deneyim hediyeleriyle hizmetinizde. Yaş günlerine eğlence, heyecan, yaratıcılık ve büyük bir sevinç katacak olan sürprizlerini bir an önce görmelisiniz! 9 aya kadar uzanan kullanım süresi sayesinde de doğum günü hediyesi deneyimini  kendi izin günlerinize ya da hava durumuna göre planlayabiliyorsunuz.

 

Erkeğe doğum günü hediyesi

Hepimizin çevresinde, doğum gününün kutlanmasından hoşlanmadığını, dile getiren erkekler, muhtemelen kadınlardan daha çoktur. Sizce bunun sebebi, onlara hitap eden sürprizlerin piyasada yetersiz olmasıyla ilgili olabilir mi? Daha çok enerji, eğlence, heyecan, mücadele gibi olgular içeren alanlardan yani bodo.com’dan eşsiz sürprizlerle bu tutumlarını değiştirmeye ne dersiniz? Yılın en heyecan verici gününü kendi yaş gününde geçirsin diye, ‘’Kablolu Waterski Deneyimi’’. Gerilimin tavan yaptığı bu oyuna bayılacak, ‘’Korku Evi Oyunu’’. Denizciliğe merak duyduğunu biliyorsanız, bu sürprizi hiç kaçırmadan yapmalısınız: ‘’Yelken Kursu’’. Sevdiğiniz adama romantik yaş günü planı tasarlıyorsanız bu seçenekler tam size göre: ‘’Yatta Gün Batımı’’, ‘’İki Kişi için Romantik Sinema Keyfi’’, ‘’İki Kişi için Hafta Sonu SPA Tatili’’. Bu muhteşem deneyimlerin en büyük avantajlarından biri de her zevke olduğu gibi her bütçeye de uygun hediyeler içermesi. Örneğin, ‘’Karting’’ hediyesi ile de erkekleri çok daha şaşırtıp mutlu edebilirsiniz.

 

Kadına doğum günü hediyesi

Kalbinde büyük bir şölen yaratmak istediğiniz tüm kadınlara en sıra dışı sürprizler bu platformda! En yakın arkadaşınıza, birlikte değerlendirebileceğiniz harika ötesi bir sürpriz: ‘’İki Kişi için Antigravity Yoga Dersi ve Meditasyon’’. Eşyalar kırılır, kaybolur, bozulur ancak yaşanılan mutlu anlar hep baki kalır: ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’: sevgilinize doğum günü adına verebileceğiniz en şaşırtıcı hediyelerden. Bütçeyi dert etmeden özellikle film severlere alacağınız en yaratıcı hediye: ‘’İki Kişi için Sinema Keyfi’’. Bu aralar masaja ihtiyaç duyduğu konusunda eminseniz, ‘’İki Kişi için Asya Yakasında Ayak Masajı’’, ‘’Mix Masajı’’, ‘’Geleneksel Thai Masajı’’ gibi dinlendirici sürprizlere de kutunuzda yer verebilirsiniz. Kadınların en çok ilgilendiği alanlardan birisi de güzellik, bodo elbette bu alanda da sizlere en farklı fikirleri sunuyor: ‘’Piercing’’ ve ‘’Antigravity Pilates Kursu’’. Bodo ayrıcalığı sayesinde çevrenizdeki gözlere ışıltı katın.

İlgili Makaleler