Halkbank 50 Banka Personeli Alımı Yapıyor

Halkbank yayımladığı bir duyuru ile banka personeli alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu banka personeli alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. İlana başvuruda bulunacak adayların bilmeleri gereken tüm ayrıntıları haberimizde aktarıyoruz. 

Halkbank hangi kadrolardan personel alımları yapacak? Halkbank personel alım ilanlarına kimler başvuru yapabilecek? Halkbank personel alımı süreci ne zaman sona erecek?

Söz konusu bu personel alım ilanları ile ilgili tüm merak edilenler şöyle,

KADRO BİLGİLERİ

Halkbank tarafından yayımlanan ilan metninde alımların Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı kadrosuna yapılacağı açıklandı. İstanbul’da bulunan Halkbank Şubelerinin Operasyonel İşlemler ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı birimlerine yapılacak alımlarda 50 personel istihdamı sağlanacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Halkbank tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların banka tarafından belirlenen ve aşağıda sizlere aktardığımız başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak,Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, 01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak,

Mezuniyet kriterine ilişkin; aşağıdaki Tablo’da belirtilen öğrenim süresi en az 4 yıl olan lisans veya yüksek lisans bölümlerinden 01 Şubat 2019 itibariyle mezun olmak,

Sağlık durumu açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak; Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf veya en az 31 Temmuz 2019 tarihine kadar tecilli olmak ya da 27.07.2018 tarihinde kabul edilen 7146 Sayılı Kanun ile çıkarılan bedelli askerlikten yararlanacak olmak Banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda; tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunmak.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 18 Ocak tarihine kadar yapabileceklerdir. Banka alımlarını sınav usulü yapacak olmasından dolayı sınav ücreti olarak 45 TL başvuru ücreti ödemeleri gerekiyor. Bu kapsamda banka yapmış olduğu şu ifadeleri kullandı.

”Adaylardan, başvuru bedeli olarak 45-TL tahsil edilecektir. Sınav hizmetlerinin yerine getirilebilmesi amacıyla tahsil edilecek bedel, Yıldız Teknik Üniversitesi Sınav Merkezinin Bankamız nezdindeki hesabına sınav başvurusundan önce yatırılacaktır. Sınav ücreti 17 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 09.00’dan, 18 Ocak 2019 Cuma günü saat 17.00’ye kadar, yalnızca Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden, adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile en az biri cep telefonu olmak üzere 2 (iki) telefon numarası verilerek yatırılacaktır. EFT, Kredi Kartı, ATM ve PTT kanalıyla yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir.” 

Halkbank 50 personel alım ilan metni için TIKLAYINIZ

Banka Personel alım ilanlarından ve başvuru sürecinden anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir