Ekonomi

O Bankadan Güzel Haber! Müşterilerine 200 TL Verecek!

Maximum, müşterileri için önemli bir duyuruda bulundu. Resmi internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre 31 Aralık tarihine kadar geçerli seçili sektörlerdeki üye iş yerlerinden 200 TL ve üzeri 2. ve sonraki her 200 TL harcamada 20 TL olmak üzere toplamda 200 TL maxi puan hediye edecek. Kampanyanın şartları nelerdir? Kimler kampanyadan yararlanabilir?

Kampanya Detayları

  • Kampanyaya maximum mobilden alışveriş öncesi ve sonrası 10-31 Aralık 2021 tarihleri arasında katılabilirsiniz.
  • Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki dahildir. 
  • Seçili sektörler: e-ticaret, market, giyim, giyim aksesuarı, optik, kozmetik, dekorasyon, kırtasiye ve elektronik

     

  • Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı), Bireysel Bankamatik Kartları ve MaxiPara kartlar kullanılarak yapılan alışverişler.
  • Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, MaxiPara Kartlar ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir.
  • Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 18 Ocak 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 18 Şubat 2022’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir.

İlgili Makaleler