Personel Alımı

İş Arayan Gençler Dikkat! 985 Personel Alımı Başvurusu E- devletten Yapılacak!

Ülkemizde milyonlarca genç iş arayama devam ediyor. TÜİK ‘in de açıkladığı işsizlik oranları üzerine vatandaş endişelendi. Kamu alanında iş arayan gençler için bugün önemli bir açıklama yapıldı. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre KPSS şartı aranmaksızın 985 genç istihdam edilecek. Üstelik başvurular e-devlet üzerinden gerçekleşecek. İşte o açıklamanın detayları…

Her İlden Alım Yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kuruluşlarında yetişen 985 genç, kamu kurum ve kuruluşlarındaki kadrolara atanacak açıklaması vatandaşı heyecanlandırdı. 81 İlden de yapılacak olan personel alımı için e-devlet üzerinden başvuru yapılabilecek. 22 Aralık 2021 tarihine kadar başvuruları kabul edilecek. 985 genç, 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecek.

Başvurmak isteyen gençler tercih kılavuzuna Bakanlığın internet sayfasından ve turkiye.gov.tr internet adresi üzerinden ulaşılabilecek. .Yılda üç kez atama yapılıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, gençlere desteğini istihdam sonrasında da sürdürüyor. İşe yerleştirilen gençlere, Bakım Sonrası Rehberlik İzleme ve Değerlendirme Birimlerindeki personel tarafından yaşadıkları sorunların çözümü için destek sağlanarak, ihtiyaç duydukları konularda rehberlik çalışmaları yürütülüyor.

İlgili Makaleler