Gündem

O Teknoloji Şirketinden Flaş Gelişme! Adını Değiştirmeye Karar Verdi!

Geçtiğimiz aylarda adını değiştirme kararıyla gündeme gelen Facebook İnc. yeni adının Meta olduğunu duyurmuş ve bünyesinde barındırdığı Facebook, İnstagram, Whatsapp gibi uygulamaların kullanıcılarını şaşırtmıştı. Bugün dünya yeni bir isim değişikliği açıklamasıyla şaşkına döndü. Yapılan açıklamaya göre Samsung da adını değiştirecek. İşte detayları…

Samsung’un Yeni Adı!

Teknoloji alanında dev isimlerden biri olan Samsung cephesinden bugün flaş bir açıklama yapıldı. İsim değişikliği yapma kararı aldığını ifade eden Samsun kullanıcılarını şaşırttı. Cep telefonundan bilgisayara bir çok teknoloji ürününe ev sahipliği yapan Samsung telefon biriminde adını değiştireceğini açıkladı. Dünyanın en çok satan telefon markası konumundaki Samsung bundan sonra Samsung MX olarak adlandırılacak. Bu karar 2022 yılında yürürlüğe girecek.

Bilindiği üzere son olarak bünyesinde Facebook, Instagram, Messenger ve WhatsApp gibi sosyal ağları bulunduran Facebook Inc. adını Ekim sonunda değiştirmişti. Facebook Inc. geçtiğimiz aylarda Meta adını almıştı.

İlgili Makaleler