Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Af Yasası Meclise Geleceği Tarihi Açıkladı

Genel af yasası konusunun geleceğini merak eden milyonlarca vatandaş için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan açıklama geldi. Ensonhaber’de yer alan haberin detayları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın af yasasına dair konuşmasını sizlerle paylaşıyoruz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YASASI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir takım etkinliklere katılmak amacıyla Esenler’deydi. Burada katılacağı etkinlikler kapsamında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemin merak edilen konularına ilişkin bilgiler verdi. 

Genel Af yasası hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, Adalet Bakanlığı’nın yasa için çalıştığını söyledi ve ne zaman çıkacağına dair açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Af Yasası İle İlgili Konuşması

“Değerli kardeşlerim; konuyu bilmeden, konunun teferruatına hakim olmadan sizlere ayaküstü vereceğim cevap aldatıcı olur. Ben sizleri aldatamam. Ancak şu anda Adalet Bakanlığımızın bu konularla ilgili bir çalışması var. Temenni ederim ki bu çalışmada sizlerin yakınları da bunun içine dahil olur. Herkesi serbest bırakmak gibi bir şey olmaz. Bırakılması gerekenler noktasında Adalet Bakanlığımızın çalışması var. İnşallah bu çalışma neticesinde bırakılabilecek olanları, dediğim gibi inşallah seçimlerden sonra Meclis açıldığında tekrar oralarda bunlar görüşülecek.”

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir