Ekonomi

Alışveriş Yapacaklar Dikkat! Başvuru İçin Son Gün 31 Ocak!

Alışveriş yapacak binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren bir kampanya duyuruldu. Resmi olarak yapılan açıklamaya göre Vakıfbank ‘a ait World kredi kartla yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişe 30 TL hediye edilecek. Vakıfbank tarafından duyurulan bu kampanya 31 Ocak tarihine kadar geçerli olacak. Vakıfbank kampanyasının detayları nelerdir?

Kampanya Ayrıntıları

Alışveriş yapacak müşterileri ilgilendiren Vakıfbank Kampanyası müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri Alışveriş kampanyasından en fazla 30 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ”Hemen Katıl” tuşunu tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, mail order, e-ticaret ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.

Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar 9 Şubat 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 24 Şubat 2022’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 25 Şubat 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Cepte Kazan “Durumunu Kontrol Et”-“Geçerli Harcamalar” ekranında kampanya dahilinde yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.

TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL’dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

İlgili Makaleler