Personel Alımı

Bankada İş Arayanlar! Ziraat Bankası Personel Alımları Başladı!

Ziraat Bankası yeni bir duyuruda bulundu. Özellikle İstanbul ilinde ikamet eden ve iş arayan binlerce vatandaşı ilgilendiren duyuruya göre 150 servis görevlisi alımı yapılacak. alınacak olan personeller 1 ay boyunca Ziraat Bankası Bankacılık Okulu’nda eğitim alacak. Açıklamaya ek olarak Ziraat Bankası alınacak personeller için “en az 6 ay şube bankolarımızda banko asistanı görev pozisyonunda çalışacaklardır. Daha sonra boş pozisyon bulunması halinde yetkinliklerine göre pazarlama veya operasyona yönelik görev pozisyonlarında çalışmaya devam edebileceklerdir” ifadelerini kullandı.

Genel Şartlar

Sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır.

Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 2 merkezde (Ankara ve İstanbul) 20 Şubat 2022 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecektir.

Üniversite, gerekli hallerde adayların sınava gireceği yerleri önceden duyurmak kaydıyla değiştirebilecektir.

Mülakat süreci Bankamız tarafından yürütülecektir

Ziraat Bankası, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda adaylarda aradıkları şartları açıkladı. Buna göre Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, 01.01.1992 ve sonrası doğumlu olan, Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olan, Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak veya işe başlama tarihinde mezun olabilecek durumda olan tüm vatandaşlar başvurularını yapabilecek.

İlgili Makaleler