Ekonomi

O İddialar da Doğru Çıktı! Bugünden İtibaren LPG Fiyatları…

LPG için dün bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre LPG’ye bugün itibariyle yeni bir zam geleceği ifade edilmişti. Milyonlarca araç sahibini endişelendiren bu iddia akşam saatlerinde EPGİS’ in resmi Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile doğu olduğu ortaya çıktı. Buna göre bugün itibariyle LPG’ye de yeniden zam geldi. Yeni zamla birlikte LPG ne kadar oldu? İşte detaylar…

LPG’nin Güncel Fiyatı

Otomobil sahiplerini üzecek açıklama dün akşam saatlerinde geldi. EPGİS resmi Twitter hesabı üzerinden LPG’ye 29 Kuruş zam geldiğini duyurarak şu ifadeleri kullandı; “Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı. 12/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG Otogaz’ da 29 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.”

Dün kulislerde dolaşan LPG ‘ye zam gelecek iddialarının doğru olması tüm otomobil sahiplerini üzdü. EPGİS tarafından açıklanan LPG otogaz’a 29 kuruşlık zam bugün itibariyle geçerli olacağına karar verildi. Özellikle otomobil sahiplerinin cebini yakan LPG otogaz fiyatları İstanbul’da 9,37 TL, Ankara’da 9,44 TL, İzmir’de 9,42 TL olarak güncellendi. Bugünden itibaren LPG otogaz fiyatları illerde bu şekilde satılacak. Öte yandan geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla da benzine 63, motorine de 94 kuruş zam gelmişti.

İlgili Makaleler