Ekonomi

Şimdi Kredini Al, 3 Ay Sonra Ödemeye Başla Paketi Açıklandı! 15 Bin TL’ye Kadar Nakit Desteği Geldi!

Türkiye’de özellikle pandemi döneminde birçok vatandaş maddi anlamda zorluklarla mücadele etmek durumunda kaldı. Pandemi şartları nedeniyle işletmelerin kapanması ya da küçülmeye gitmesi, vatandaşların nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için bankalara yönelmesini sağladı. Bununla birlikte birçok banka da vatandaşlara sundukları kredilerde çeşitli avantajlar ve kampanyalar düzenledi. Bu kampanyalar arasında, şimdilerde de popüler olan 3 ay ertelemeli geri ödemelerin olduğu krediler yer aldı. Pandemi şartlarında maddi zorlukları artan vatandaşlara nefes gibi gelecek 3 ay ertelemeli kredinin detayları belli oldu…

Yapı Kredi 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Maddi anlamda zorluk yaşayan ve acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için Yapı Kredi kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi’nin sunduğu bu ihtiyaç kredisi eğitim, sağlık, seyahat, ev ve mutfak alışverişleri, özel ihtiyaç harcamaları gibi alanlarda kullanılabiliyor. Özel ihtiyaç kredisi kapsamında pandemi döneminde sunulan bu ihtiyaç kredisinde Yapı Kredi, düşük faiz oranlarını sunarken bir de ertelemeli ödeme imkanı ile öne çıkıyor. Yapı Kredi’nin sunduğu bu ihtiyaç kredisinden yararlanan vatandaşlar, ödemelerine de 3 ay sonra başlayabiliyor.

Vade Seçenekleri ve Kredi Tutarı

Yapı Kredi’nin sunduğu bu ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyenler, Yapı Kredi Mobil ya da Yapı Kredi İnternet Şubesi aracılığıyla şubeye gitmeden 7/24 başvuruda bulunabiliyor. Başvuruları onaylananlar, 3 ay ertelemeli ödeme koşullarıyla bu krediye anında sahip olabiliyor. Bu kredide ilk taksit tarihi değişmediği sürece, kredinin kullanıldığı günden 120 gün sonra ödemeler başlıyor. Yapı kredi bu kredi türünde 36 aya kadar vade imkanı sağlarken, 100 bin TL’ye kadar da kredi tutarı sunuyor. Yapı Kredi’nin sunduğu bu kredide faiz oranları ise kişinin kredi notuna göre veya bankanın hizmet koşullarına göre değişiklik gösterebiliyor.

İlgili Makaleler