Genel

Bankaların taşıt kredisi yarışını, Yapıkredi tamamladı! Banka, yüzde 0,10 faiz oranı ile Honda ve KIA araç satışı kampanyalarını duyurdu! 2022 taşıt kredisi

Son dönemdeler ekonomi piyasalarında yaşanan ani artışlardan sonra oldukça yüksek oranlarda zam alan sektörlerden biri olan otomotiv sektörü, artan otomobil fiyatları karşısında yeni dönemde araç sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşların hayallerinin suya düşmesine sebep olmuştu. Ancak bu noktada mart ayı içerisinde vatandaşların yüzünü güldürecek yepyeni bir taşıt kredisi kampanyası geliştirildiği duyuruldu. Yapıkredi Bankası tarafından yayınlanmış olan kredi kampanyası haberine göre bankanın, KIA ve Honda araçlar için uygun faiz oranı kredi desteği vereceği bildirildi.

Yapı Kredi Bankası Araç Kredisi!

Özel bankalardan biri olan ve her dönem geliştirdiği kampanyalar ile dikkat çekmeyi başaran Yapıkredi Bankası, bu dönem de araç sahibi olmak isteyen vatandaşların yanında olduğunu duyurdu. Banka, BDDK taşıt kredisi düzenlemelerinden sonra yeni dönem taşıt kredisi kampanyasının detaylarını, şu şekilde paylaştı:

– Azami kredi tutarı: 200 bin TL
– Azami vade sayısı: 48 ay
– Aylık faiz oranı: Yüzde 1,99

Yukarıda ayrıntıları verilmiş olan Yapıkredi Bankası yeni dönem taşıt kredisinden hem sıfır kilometre araç satın almak isteyenler hem de 10 yaşa kadar olan ikinci el araç satın almak isteyenler yararlanabilecekler.

Yapı Kredi’den Honda Sürprizi!

Yeni dönemde sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için de yeni bir kampanya geliştirdiğini ilan eden Yapıkredi Bankası, Honda Civic Sedan ECO Premium modelleri için Koç Finans ile geliştirilen taşıt kredisi kampanyasını duyurdu. Buna göre ilgili araç modellerini satın almak isteyen vatandaşların 115 bin TL’ye kadar olan kredi taleplerine, yüzde 0,10 oranında faiz uygulanacak. Kredi için azami vade sayısı ise 15 ay olacak.

Koç Finans KIA Kampanyası!

Yapıkredi- Koç Finans tarafından duyurulan bir diğer taşıt kredisi kampanyası ise KIA marka, sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Banka tarafından yayınlanan habere göre KIA’nın Rio, Stonic ve Ceed modellerinden birini satın almak isteyen vatandaşlara, 200 bin TL’ye kadar kredi desteği verilecek. Söz konusu hizmet için faiz oranı yüzde 1,49, vade sayısı ise 12 olarak duyuruldu.

İlgili Makaleler