EkonomiGündem

Türkiye İş Bankası Müşterileri Yine Yaşadı. Her Ay Kazanan İş Bankalılar, Bu Kez Oturduğu Yerden 200 TL Kazandı!

Şimdilerde sayısı giderek artar hale gelmiş olan bankalar, yeni müşteri çekmek için girdikleri yarışta birbirinden iddialı kampanyalar ile vatandaşların karşısına çıkmaya başladı. Vatandaşlara kazandıran kampanyalar hazırlayan bankalardan biri ise, Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan İş Bankası oldu.

Müşterilerine sunduğu avantaj ile her dönem gözleri üzerine çevirmeyi başaran İŞ Bankası, yeni bir kampanya için kolları sıvadı. Yeni müşterilerine yönelik oldukça cazip bir kampanya geliştirmiş olan İş Bankası, geçtiğimiz gün kampanyanın detaylarını ve kampanya kapsamında 200 TL kazanılabileceğini açıkladı.

İş Bankalı’ysan Anında 200 TL Hesapta

İŞ Bankası’nın yeni müşteri kazanmak için hazırladığı yeni kampanyalardan biri olan “Anında 200 TL” kampanyası, İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” butonunu tıklayan herkesi kapsıyor. Uygulama üzerinden İş Bankası müşterisi olmak için başvuru yapan kişilerin herhangi bir karta başvurmasının ardından gerçekleştirdiği ilk 200 TL’lik alışverişine bir 200 TL hediye veren İş Bankası, NFC özelliği olan cep telefonuna sahip olan her müşterisinin bu kampanyasından yararlanabileceğini açıklamış bulunuyor. Öte yandan İşCep isimli mobil uygulamasından gerçekleştirilebilecek olan bu başvurunun “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıkladıktan sonra, kişilerin T.C. kimlik kartını sisteme tanıtması gerekiyor. Bunun ardından “Yüz Tanımayı Başlat” butonunu tıklaması gereken yeni müşteriler, karşılarına çıkan formu doldurduktan sonra İş Bankası’na müşteri olma talebinde bulunabiliyor.

200 TL Kazanmak İçin Son Gün 31 Aralık

Yeni müşterilerine özel olarak geliştirdiği kazandıran kampanyası ile tüm dikkatleri üzerine çekmiş olan İş Bankası, İşCep uygulaması üzerinden müşteri olma sürecini tamamlayan ve İş Bankası Bireysel Kredi Kartları ve Bankamatik Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları ile Ticari Bankamatik Kartları’ndan herhangi birine başvuru yapan her müşterisine anında 200 TL Maxipuan kazandıran kampanyasının 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edeceğini duyurdu. 1 Ocak 2022 tarihinde başlayan bu kampanyadan kazanılan Maxipuan’ların ise, işlemlerin onaylandığı ayı takip eden ayın ilk 15 günü içerisinde müşteri hesabına aktarıldığı öğrenildi. Öte yandan Maxipuan’ların son kullanım tarihi İş Bankası tarafından puanların hesaba aktarıldığı günden itibaren geçerli olmak kaydıyla, 10 gün olarak belirlendi.

İlgili Makaleler