EkonomiGündem

Zamlanan Akaryakıt Fiyatlarına Dayanamayan O Banka Hemen Resti Çekti! Petrol Ofisi’nden Akaryakıt Alan Müşterilerine Tam Tamına…

Yeni yıldan bu yana hiç durmadan zamlanan akaryakıt fiyatları, mazotun fiyatının benzin fiyatının önüne geçmesini sağladı. Gelen zamların üzerine bir de Rusya ile Ukrayna arasında çıkan kriz eklenince, petrol fiyatları neredeyse her gün artar oldu. Artan akaryakıt fiyatlarına karşın müşterilerine biraz olsun rahatlatmak için harekete geçen bankalar ise, akaryakıt alımları için hazırladıkları özel kampanyalarını tek tek duyurmaya başladı.

Kredi kartı kullanımlarını artırmaya yönelik müşterilerinin özel ihtiyaçlarını içeren kampanyalar hazırlayan bankalar, şimdilerde gündemine artan akaryakıt zamlarını aldı. Artan akaryakıt zamlarına karşı kazandıran kampanyalar hazırlamaya başlayan bankalardan en çok dikkat çeken ise, Türkiye İş Bankası oldu. Petrol Ofisi ile müşterileri için oldukça karlı olacak bir anlaşma imzalamış olan Türkiye İş Bankası, kampanyasının detaylarını ise, geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaştı.

İş Bankası’ndan Petrol Ofisi İle İş Birliği

Yeni bir kazandıran kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkmış olan Türkiye İş Bankası, bu kez akaryakıt alımı yapan müşterilerine seslendi. Maximum anlaşması olan Petrol Ofisi akaryakıt istasyonlarını ile anlaşmaya varmış olan Türkiye İş Bankası, 16 Şubat – 31 Mart 2022 tarihleri arasında bu istasyonlardan alınacak tek seferde ve farklı günlerde 150 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişlerinde TL MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu. Kampanya kapsamında yapılan harcamaların ‘Temassız Ödeme’ ya da ‘Öde Geç’ yöntemleri ile yapılması halinde ekstra 10 TL MaxiPuan hediye edecek olan Türkiye İş Bankası, toplamda 50 TL MaxipPuan hediye edeceğini açıkladı. Kampanyadan yararlanmak için katılım şartı koyan Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılım araçlarına da açıklamasında yer verdi.

İş Bankası Kartları İle Akaryakıt Alanlara Anında 50 TL Maxipuan Hediye

Türkiye İş Bankası’nın yaptığı açıklamaya göre, akaryakıt alımlarında 50 TL MaxiPuan kazanmak isteyen İş Bankalıların kampanyaya katılması için İşCep isimli bankanın mobil uygulaması içerisinden araç plakasını kaydetmesi gerekiyor. Ardından “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyayı seçmesi gereken İş Bankalılar, “KATIL” butonuna tıkladıktan sonra kampanyaya katılmış sayılıyor. Öte yandan 50 TL MaxiPuan’ı kazanabilmek için İş Bankalıların kampanya kapsamındaki akaryakıt ödemelerini Maximum POS cihazından gerçekleştirmesi gerekiyor.

İlgili Makaleler