EkonomiGündem

Vakıfbank Acil Nakit İhtiyacı Olanlardan 3 Ay Boyunca Geri Ödeme Almadan 125 Bin TL Veriyor!

Türkiye’de gittikçe zorlaşan ve ağırlaşan ekonomik şartlar, vatandaşları maddi anlamda köşeye sıkıştırıyor. Özellikle pandemi döneminde birçok işyeri ve işletmenin kapatılması ya da kısıtlı saatlerle hizmet ve ürün satışı yapmasıyla birlikte birçok vatandaş maddi anlamda zor durumda kaldı. Bu maddi zorlukların üstesinden gelmek isteyen vatandaşlar, çareyi bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinde buldu. Ancak kısa vadede bu krediler ile giderilen ihtiyaçlar, daha sonra geri ödemelerin başlaması ile birlikte yeniden kendisini göstermeye başladı. Vakıfbank da bu noktada devreye girerek, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredilerini sunmaya başladı.

Vakıfbank’tan 125 Bin TL’ye Kadar İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank, acil nakit ihtiyacı olan ve kredi başvurusunda bulunan vatandaşlara, başvurularının onaylanması durumunda 125 bin TL’ye kadar 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Bir devlet bankası olarak hizmet veren Vakıfbank, ihtiyaç kredilerinde ilk 90 gün geri ödeme almayarak, müşterilerinin rahat bir nefes almasına ve vatandaşların bütçe planlaması yapmasına olanak tanıyor. Birçok kişinin yoğun ilgi gösterdiği bu ihtiyaç kredisinde acil nakit ihtiyaçlarını giderenler, bir de kazandıkları zaman ile bütçelerine uygun olarak planlama yapabiliyor.

Vakıfbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisinde Detaylar

Bir kamu bankası olarak hizmet veren Vakıfbank, vatandaşlara zor ekonomik şartlarda, uygun koşullarda nakit desteği sağlıyor. Başvurusu onaylanan vatandaşlar için Vakıfbank’ta 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisinde faiz oranları da %1,55’ten başlıyor. Vakıfbank bu ihtiyaç kredisinde 36 aya kadar vade seçeneği sunuyor ve vade seçenekleri kredinin tutarına göre değişiklik gösterebiliyor. Vakıfbank’ta 125 bin TL’ye kadar sunulan ihtiyaç kredisinde, 50 bin TL ve üzerinde olan kredi tutarlarda 24 aya kadar vade olanağı sunulurken, 50 bin TL’nin altındaki ihtiyaç kredilerinde ise 36 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

İlgili Makaleler