EkonomiGündem

7000 TL’ye İhtiyacı Olanlar, Buraya! O Banka Müjdeyi Verdi: Kefilsiz, Şubeye Gitmeden Ve Uzun Vade Seçenekleri İle Anında Hesapta!

Günümüzde gelişen bankacılık sektörü vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını gidermeye yönelmeye başladı. Beyaz eşya alımlarından seyahatlere kadar vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği kredi paketleri sunan bankalar, bunun yanı sıra vatandaşların anında nakit ihtiyaçlarını gidermek için de harekete geçti. O bankalardan biri olan ING Bank, müşterilerinin anında nakit desteğini alabilmesi için kollarını sıvadı.

Nakit ihtiyaçlarına çare olan taksitli ya da taksitsiz nakit avanslar, son günlerde vatandaşların en çok kullandığı bankacılık sektörü hizmetlerinden biri olmaya başladı. Müşterilerine özel taksitli nakit avans geliştiren bankalardan biri olan ING Bank ise, geri ödemelerde sunduğu uzun vade seçenekleri ve düşük faiz oranlı nakit avans seçenekleri ile vatandaşların dikkatini çekti. Öte yandan ING Bank, ihtiyacı olan müşterilerinin yararlanabileceği taksitli nakit avans kampanyasının tüm detaylarını açıkladı.

ING Bank’tan Anında Nakit Para

Beklenmedik ihtiyaçlar için kredi kartları ve kredi paketleri hazırlamış olan ING Bank, bunların yanı sıra müşterilerine özel olarak nakit avans desteği de sunuyor. ING Bonus Card ya da ING Pegasus Card müşterilerine anında nakit avans sunan ING Bank, bu nakit avansın geri ödemelerini de taksitlendireceği duyurmuş bulunuyor. 7 bin TL’ye kadar nakit avans sunan ING Bank, taksit seçeneği olaraksa 12 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Bunun yanı sıra ING Bank, taksitli nakit avans kampanyasının detaylarını da müşterileri ile paylaşmış bulunuyor.

ING Bank İle Taksitli Nakit Avansa Başvuru Yapmak Çok Kolay

Vatandaşların karşısına taksitli nakit avans kampanyası ile çıkan ING Bank, ihtiyacı olan vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. ING Mobil, ING İnternet Şubesi veya ING ATM’leri aracılığıyla kullanılabilecek olan bu taksitli nakit avans için vatandaşların 0 850 222 0 600 numaralı ING telefon bankacılığı ile de şubeye gitmeden başvuru yağacağı öğrenildi. 7 bin TL’ye kadar taksitli nakit avans sunan ING Bank, geri ödeme için uzun vade aralıkları da belirledi. Bu bağlamda müşterilerine geri ödeme seneği olarak 2 ile 12 ay arasında vade seçeneği sunan ING Bank, faiz oranı olaraksa, yüzde 1,80 olarak belirledi.

İlgili Makaleler