EkonomiGündem

Şok Çıldırdı, Şok Aktüel 16 Mart 2022 Kataloğunu Görenler Hemen Markete Koştu! İşte Herkesin Beklediği Şok’un Bu Haftaki Büyük İndirimleri…

İndirimleri ile dikkatleri üzerine çekmeye başlamış olan marketler, son yıllarda aktüel ürün kataloğu uygulamasına başlamış bulunuyor. Aktüel ürünleri kapsamında en çok ihtiyaç duyulan ürünleri indirime sokan marketler, vatandaşların aile bütçelerine önemli ölçülerde katkı sağlıyor. O marketlerden birisi olan Şok marketleriyse, 16 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak indirimlerinin yer aldığı bu haftaki aktüel ürünleri kataloğunu yayınlamış bulunuyor.

Geniş ürün yelpazesinin yanı sıra indirimli ürünleri ile de dikkat çeken market zincirlerinden biri olan Şok marketleri, her hafta onlarca ürününü indirime sokuyor. Bu hafta da Ramazan Ayı konsepti ile müşterilerinin karşısına çıkan Şok marketleri, pek çok üründe beklenen indirimi yapmış bulunuyor. Öte yandan 16 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak indirimleri arasına mobilya ve teknolojik ürünleri de alan Şok marketleri, müşterilerini şimdiden heyecanlandırmaya başlıyor.

Şok 16 Mart 2022 Aktüel Kataloğu Yayınlandı

Uydu alıcılı televizyonlardan koltuklara kadar pek çok üründe indirime giden Şok marketleri, 16 Mart 2022 gününden itibaren Fenoti marka 32 inç HD Ready uydu alıcılı LED TV isimli ürünü 1999 TL’den satmaya başlıyor. Köşe takımı koltuğunda da ciddi bir indirime giden Şok marketleri, koltuğu 1999 TL’den satacakken; Alpina marka ankastre fırını 2299 TL’den, Kaçerol marka tencereyi 69,90 TL’den çaydanlıkları ise 199 TL’den satışa çıkarıyor. Gıda ürünlerinde de avantajlı fiyatlar sunmaya devam eden Şok marketleri; Mis Gurme klasik beyaz peynirin 600 gram paketi 45 TL’den, süzme peynirin ise 500 gramını 21,95 TL’den satmaya hazırlanıyor.

Şok Marketleri Ramazan İndirimlerine Başladı

Onlarca üründe indirime giden Şok marketleri, bu hafta Ramazan Bayramı indirimlerine de başlıyor. Ramazan Ayı kapsamında; şerbet çeşitleri, güllaç, gül suyu, üzüm şırası, tel kadayıf, şekerpare, Kemalpaşa gibi ürünleri satışa çıkarmaya başlayan Şok marketleri, bu ürünlerde ciddi indirime gidiyor. kırmızı mercimek, dermason fasulye, yeşil mercimek, şeker fasulye, nohut, horoz fasulye gibi temel besin maddelerinde de indirime giden Şok Marketleri, 25 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerineyse Finish, Lipton, Namet ve Nuga ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

İlgili Makaleler