EkonomiGündem

İş Bankası Ve Petrol Ofisi’nden Diğer Bankaları Ters Köşe Yaptıracak Hamle Geldi! Mart Ayında İş Bankası Kartı İle Akaryakıt Alan Herkese…

Sadece geçtiğimiz hafta üst üste 7 kez zam gelen akaryakıt fiyatları, şimdilerde vatandaşların belini adeta bükmeye başladı. Benzin ve mazota arka arkaya gelen zamlar vatandaşlar kadar, çiftçiyi de etkiler hale geldi. Akaryakıt alımlarına karşın müşterilerinin cebini korumak için harekete geçen Türkiye İş Bankası ise, mart ayı içerisinde akaryakıt alan vatandaşlara MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu.

Şimdilerde kredi kartı kullanan müşterilerine özel olarak hazırladığı kampanyaları ile dikkatleri çeken bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, bu kez akaryakıt alan müşterilerine yönelik bir kampanya hazırladı. Akaryakıt zamlarına karşın vatandaşların yüzünü güldürecek bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, akaryakıt alan herkese 50 TL MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu.

İş Bankası’ndan Kazandıran Akaryakıt Kampanyası

Akaryakıt zamlarına karşın müşterilerine rahat bir nefes aldırmak isteyen Türkiye İş Bankası, Petrol Ofisi ile işbirliği imzaladı. Maximum Mobil uygulaması üzerinden bir tıkla katılım sağlanacak olan bu kampanyanın detaylarını da açıklayan Türkiye İş Bankası, kazandıran kampanyasına bir yenisini daha ekledi. Türkiye İş Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre; 31 Mart 2022 tarihine kadar geçerli olan kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların, Maximum Mobil İş Bankası Bankamatik kartları ve Maximum özelliği bulunan kredi kartları ile Petrol Ofisleri’nin kampanyaya dahil olan istasyonlarından akaryakıt alacak ve ödemelerini Maximum POS cihazlarından yapacak olan tüm İş Bankası müşterilerinin hediye MaxiPuan’lardan faydalanabileceği öğrenildi. Kampanya katılmak isteyen İş Bankası müşterilerinin ise, İŞCep içerisinde yer alan “Kampanyalar” bölümünde bulunan ilgili kampanyaya ‘Katıl’ demesinin yeterli olacağı açıklandı.

Akaryakıt Alana 50 TL MaxiPuan Anında Hediye

Türkiye İş Bankası ve Petrol Ofisi işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanya kapsamında; 16 – 31 Mart tarihleri arasında farklı günlerde, tek seferde150 TL ve üzerindeki 4 akaryakıt alışverişi yapan banka müşterilerinin 40 TL MaxiPuan hediyesi kazanıyor. Gerçekleştirdiği harcamaların ödemelerini “Öde Geç” ya da “Temassız Ödeme” yöntemleriyle gerçekleştiren Türkiye İş Bankası müşterileri ise, ekstra 10 TL MaxiPuan kazanma fırsatı yakalıyor. Bu bağlamda, kampanyaya dahil olan Türkiye İş Bankası müşterileri, 50 TL’ye varan Maxipuan kazanma şansı elde ediyor.

İlgili Makaleler