EkonomiGündem

Sıfır Araba Almak İsteyenler, Tam Zamanı! O Bankalar, Sıfır Faiz İle Taşıt Kredisi Vereceğini Açıkladı! Yetişen Kapıyor…

Son zamanlarda giderek artan araç fiyatları vatandaşları, kredisiz olarak araç alamayacak hale getirdi. Özellikle dar ve orta gelirli vatandaşların araç sahibi olabilmesi için harekete geçen bu bankalar, uzun vade seçenekleriyle müşterilerinin karşısına çıkmaya başladı.

Günümüzde özellikle yaptıkları kampanyalar ile dikkat çeken bankalar olan Ziraat Katılım, Türkiye Finans Albaraka Türk bankaları, taşıt alacak olan müşterilerine cazip bir kredi desteği vereceğini açıkladı. Üç bankadan arka arkaya gelen kredi destekleri ise, vatandaşları hemen harekete geçirdi.

Ziraat Katılım’dan Diğer Bankaları Kıskandıracak Taşıt Finansman Desteği

Sıfır ya da ikinci el binek araçların alımı için taşıt finansmanı desteği vereceğini açıklamış olan Ziraat Katılım Bankası, şimdilerde otomobil olacak olan vatandaşların dikkatini çekmeyi başarıyor. Kişiye özel vade seçenekleri ile son derece cazip kredi paketleri sunan Ziraat Katılım Bankası, 48 aya varan vade ve yüzde 1,67 kar payı oranı ile bu kredisini sunuyor. Bunun yanı sıra taşıt finansman desteğinin hayat sigortası bedeli çekilecek olan kredinin vadesi ve tutarına göre değişiklik gösterebiliyorken; kasko bedeli ise kişiden kişiye ve aracın durumuna göre değişen yelpazede temin ediliyor.

İki Özel Banka, Faizsiz Taşıt Kredisi İçin Harekete Geçti

Otomobil almak isteyen, ancak bütçesi yeterli olmayan vatandaşların imdadına yetişen özel bankalardan biri olan Türkiye Finans Bankası, sıfır ve ikinci el araç alımları için kullanılabilecek olan bir kredi paketi geliştirdi. Yüzde 1,89 kar payı oranı ile krediyi sunan Türkiye Finans Bankası, başvuru için gerekli olan belgeleri de açıkladı. Bu bağlamda Türkiye Finans Bankası’nda uygun geri ödemeli kredi almak isteyen vatandaşların şubelere giderek; T.C. kimlik kartı, ehliyet veya pasaport, gelir belgesi ile sıfır araçlar için aracın proforma faturası, 2. el araçlar içinse aracın ruhsat fotokopisi belgelerini teslim etmeleri gerektiği öğrenildi. Öte yandan avantajlı taşı kredisi paketleri ile son dönemlerde dikkat çeken bankalardan biri olan Albaraka Türk Bankası da taşıt finansman desteği vereceğini açıkladı. Sıfır ya da en fazla 9 yaşındaki ikinci el araçlar için finansman desteği verecek olan Albaraka Türk Bankası, bu kredi paketinin kar payı oranını yüzde 1,93 olarak belirledi. Esnek geri ödeme seçenekleri sunan Albaraka Türk Bankası, 60 aya kadar vade seçenekleri sunacağını da açıkladı.

İlgili Makaleler