EkonomiGündem

Migros Bomba Etkisi Yaratacak İndirim: 1 LT, 2 LT ve 5 LT Turna, Yudum, Migros, Kırlangıç, Komili ve Orkide Ayçiçek Yağları…

Son günlerde vatandaşların yoğun gündemlerinden biri olan ayçiçek yağı fiyatları günden güne zam almaya başladı. Bu zamlar ile başa çıkabilmek için harekete geçen vatandaşlar, en uygun ayçiçek yağını satan marketi bulmak için kolları sıvadı. Uygun fiyatlı ayçiçek yağı isteyen müşterilerine müjde veren Migros ise, yeni haftada ayçiçek yağı fiyatlarında indirime gitti.

Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşın olumsuz etkilerinden biri de ayçiçek yağı üzerinde kendisini gösterdi. Geçtiğimiz yıl ayçiçek yağının yüzde 80’ini Ukrayna ve Rusya ülkelerinden temin etmemizin ardından iki ülke arasında başlayan sıcak temas, Türkiye’ye gelen ayçiçek yağı gemilerinin limanda kalmasına ve ayçiçek yağı fiyatlarının artmasına neden oldu. Gemilerin geçişine geçtiğimiz günlerde izin çıkmasının ardından yeniden fiyatları düşen ayçiçek yağı fiyatları için ilk haber ise, Migros’tan geldi.

Migros’tan Ayçiçek Yağı Alacak Vatandaşlara Haber Geldi

Yeni haftada indirimli fiyatlar ile müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Migros marketleri, ayçiçek yağı fiyatlarında da indirime gitti. 15 Mart 2022 Salı gününde itibaren Orkide marka ayçiçek yağının 1 litresinin fiyatını 35 TL’ye düşüren Migros marketleri; kendi bünyesinde ürettiği Migros marka yağın 2 litresini 51 TL’ye, Kırlangıç marka ayçiçek yağının 2 litresini 63 TL’ye, Komili marka ayçiçek yağının 2 litresini ise 64 TL’ye indirdi. 4 litrelik ayçiçek yağlarında da indirime giden Migros marketleri, Orkide marka ayçiçek yağının 4 litresini 108 TL’ye çekti. Öte yandan Migros marketleri; Turna ve Yudum marka ayçiçek yağlarında da indirime gitti.

Migros’ta Ayçiçek Yağı Fiyatları Düştü

Tüm ayçiçek yağı markalarında indirime giden Migros, Turna ve yudum marka ayçiçek yağı fiyatlarını da yeniden belirledi. Bu bağlamda Migros, Turna marka ayçiçek yağının 1 litresini 37 TL’den satışa çıkarırken; aynı markanın 2 litrelik şişesini 56 TL’den satmaya başladı. Yudum marka ayçiçek yağlarının çeşitli boyutlarında da indirime giden Migros marketleri, bu markanın 1 litresini 37 TL’den satmaya başlamışken; aynı markanın 2 litrelik şişeni 64 TL’den; yine aynı markanın 3 litrelik şişesini 88 TL’den; ve yine aynı markanın 4 litrelik şişesini 116 TL’den satışa çıkardı.

İlgili Makaleler