EkonomiGündem

En Yüksek Emekli Promosyonu Veren Banka Hangisi? O Bankadan Haber Geldi, Emekli Aylığını Taşıyanlara Tamı Tamına…

Emekli aylıklarına verilen üç yılın geride kalmasının ardından emekli vatandaşlar, yeniden başka bir bankaya geçiş yapma hakkı kazandı. En karlı bankayı bulmak ve maaşını taşıdığı için kendisine verilecek olan yüksek promosyonları almak isteyen emekliler ise, 2022 yılında en yüksek promosyon tutarını verecek olan bankaları merak etmeye başladı.

2022 yılında emeklilerine verdikleri promosyon tutarlarında revizeye giden bankalar, yeni dönemde promosyonlarına zam yaptı. Artan yaşam maliyetine karşın verdikleri promosyon tutarlarını da artıran bankalar, promosyon kulvarında birbiri ile yarış halindeyken; emeklileri cezbedecek ek ödemeler de yapmaya başladı. Promosyon yarışına dahil olan kamu bankaları, emeklilere sunduğu krediler ile dikkat çekerken; en yüksek promosyonu verecek olan Türk Ekonomi Bankası, ödeyeceği tutar ile herkesi şaşırttı.

Kamu Bankalarından Emeklilere Promosyon

Banka promosyonları döneminde başlayan üçüncü sene, bankaların yeniden promosyon tutarları belirlemesini sağladı. Özel bankaların yanı sıra müşterilerine emeklilik promosyonu vermeye başlayan kamu bankaları da 2022 yılı için emekli maaşını yeni taşıyacak olan her müşterisine hediye edeceği promosyon tutarını açıkladı. Emekli müşterilerine uygun faiz oranlı ve uzun vade seçenekli krediler sunmasıyla öne çıkan bankalar olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank; aynı zamanda emekli müşterilerine yeni dönem promosyon hediyelerini de duyurdu. Değişen emekli maaşlarına göre artan tutarlarda nakit para hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank; emekli maaşlarını kendi bankalarına taşıyan vatandaşlara 500, 650 ve 750 TL tutarında nakit ödemeler vereceğini taahhüt etti.

En Yüksek Emekli Promosyonu O Bankadan Geldi

Şimdilerde emekli olan müşteri portföyünü geliştirmek için düğmeye basmış olan Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni dönem promosyonlarından en yüksek miktarı yeni müşterileri için vaat etti. Emeklilere 2.750 TL’ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını yanında getirenlere her yakını için 250 TL nakit hediye edeceğini duyuran TEB, üç yıl boyunca emekli maaşını kendi kurumundan söz almaya söz veren müşterilerinin hediyelerden faydalanabileceğini açıkladı. Emekli maaşını TEB’e taşımasının ardından otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine de ek hediyeler vereceğini açıklayan TEB, emekli maaşını taşımak isteyen müşterileri için son tarihi 29 Mart 2022 tarihi olarak belirledi.

İlgili Makaleler