Gündem

Alışveriş Yapmadan Hemen Önce Başvurmak Yetiyor; Harcadığınız Her Kuruş İçin Akbank’tan 250 TL Kazanma Fırsatını Sakın Kaçırmayın!

Banka sayılarının giderek artması, bankaların kendi arasında da bir rekabet içerisine girmesine neden olmaya başladı. Vatandaşların lehine bir rekabet ortaya çıkaran bu durum, bankaların kazandıran kampanyalar geliştirmesini sağladı. Bu sayede her harcamaları için TL kazanan vatandaşlar, kampanyası en yoğun olan bankalar ile çalışmaya öncelik verir hale geldi.

Bankaların arasında en çok tercih edilen kurumlardan biri olan Akbank ise, kazandıran kampanyalarına her geçen gün bir yenisini daha eklemeye başladı. Akaryakıt alımlarından okul alışverişlerine kadar dönem dönem spesifik konularda kazandıran kampanyalar düzenleyen Akbank, bu kez yeni müşterilerini hedef kitlesi haline getirdi.

Akbank’ın Alışveriş Yaptıkça Kazandıran Kampanyası

Müşteri sayısını artırmak için harekete geçen bankaların başında gelen Akbank, şimdilerde yeni bir kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. İlk kez Akbank müşterisi olacaklar için hazırladığı kampanyasında 250 TL’ye varan chip para hediyesi vaat eden Akbank, kampanyasının detaylarını da açıklamış bulunuyor. Bu açıklamaya göre; ilk kez Axess ya da Wings kartlarına başvuru yapacak olan vatandaşlar, 500 TL ve üzerinde gerçekleştirdiği her harcama için 50 TL chip para olmak üzere toplamda 250 TL chip para kazanma şansı elde ediyor. Karta başvuru yaptıktan sonra Akbank’tan kart alımı onaylanan herkesin katılabileceği bu kampanyada tek şart, ilk kez Akbank’lı olacak olmak oluyor.

Akbank’ın Kazandıran Kampanya Detayları Belli Oldu

Axess ve Wings kredi kartına ilk kez başvuru yapacak olan müşterilerinin her alışverişinde kazanması için bir kampanya geliştirmiş olan Akbank’ın kampanyasına katılım için son tarih 31 Mart 2022 olarak belirlemiş bulunuyor. İnternet bankacılığı, mobil bankacılık ya da ATM’ler üzerinden yapılan her başvuru ile katılım sağlanabilecek olan bu kampanyaya dahil olmak için başvuru esnasında “Kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneği tıklamak yeterli oluyor. Bu sayede yeni Akbanklılar, kart eline ulaşmadan da internet üzerinden yaptıkları her alışveriş için kazanmaya başlıyor. 10 Nisan 2022 tarihine kadar gerçekleştirdiği alışverişlerden kampanyanın üst limiti doğrultusunda kazanmaya devam eden Akbank’ın yeni müşterileri, chip paraları da anlaşmalı iş yerlerinde TL yerine kullanabiliyor.

İlgili Makaleler