EkonomiKamu Haberleri

Denizbank’tan Düşman Çatlatacak Dev Bir Kampanya Geldi! Kredi Kartı Olan Tüm Denizbanklılara Anında 300 TL Hediye Edilecek!

Avantajlı kampanyaları, markalar ile yaptığı işbirlikleri ve müşterileri için sürekli olarak yenilediği promosyonları ile öne çıkan Denizbank, yeni bir kampanya ile daha müşterilerinin karşısına çıkıyor. Harcadıkça kazandıran Denizbank’ın bu kampanyasından yararlanmak için tek yapmanız gerekense, söz vermek oluyor.

Geçtiğimiz gün yeni bir kampanya ile daha müşterilerini buluşturmuş olan Denizbank, bu kez kredi kartıyla alışveriş yapan müşterilerine bonus kazandırmayı amaçlıyor. Harcama sözü veren her müşterisine anında 300 TL’ye varan bonus hediye eden Denizbank, kazandıran bu kampanyasının detaylarını ise, geçtiğimiz gün müşterilerinin bilgisine web sitesi aracılığıyla sunmuş bulunuyor.

Denizbank’tan Sözünüze Bonus Kampanyası

Sürekli olarak kendini yenileyen kampanyalarıyla dikkat çeken bankalardan biri olan Denizbank, yeni bir kampanyasının da duyurusunu yapmış bulunuyor. Kazandıran kampanyalarından birini daha müşterileriyle paylaşmış olan Denizbank, bu kez Denizbank kredi kartı olan müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Denizbank’ın “Sözünüze Bonus” mottosuyla düzenlediği bu kampanya kapsamında; her ay belli bir harcama sözü veren tüm Denizbanklılar 300 TL’ye varan bonus para kazanma şansı yakalıyor. Kredi kartı borcunu düzenli olarak ödeyen ve geciktirmeyen müşterilerine 300 TL’ye varan bonus hediye edecek olan Denizbank, 12 ay boyunca her ay belli bir harcama sözü veren müşterileri için kampanya katılım detaylarını da açıklamış bulunuyor.

Denizbank’ın Son Kampanyasının Detayları

Taahhüt edilen miktara, taksitli işlemlerin alışverişin yapıldığı ilk tarihteki toplam harcama tutarları yerine taksit tutarlarını ekleyen Denizbank, kampanyaya katılım yapacak olan Denizbanklılar için bireysel kredi kartlarına sahip olma şartını koymuş bulunuyor. Harcamanın taahhüt edildiği günden sonraki ilk ekstre dönemi ile kampanyanın startını veren Denizbank, müşterisinin taahhüt ettiği tutarı her ay harcamasını bekliyor. Bu tutarı tamamlayamayan müşterileri için de bir çare düşünmüş olan Denizbank, sözün altında kalan tutarları bir sonraki aya devrediyor ve o ay tamamlanmasını bekliyor. Müşterilerinin taahhüdü yerine getirmediği her ayı verdiği sözün bir sonraki ayına ekleyen Denizbank, bonusları geri almak yerine 12 ay tamamlanana kadar bu eklemeyi sürdürüyor. Öte yandan Denizbank’ın kazandıran bu kampanyasına sadece 1 kez katılım sağlanabiliyor.

İlgili Makaleler