Gündem

Akaryakıt Zamlarından Bıkan Vatandaşlara İş Bankası’ndan İlaç Gibi Kampanya Geldi! Kampanyaya Katılanlara Hediye TL Veren İş Bankası, O Tarihe İşaret Etti!

Geçtiğimiz haftayı arka arkaya gelen yedi zam ile kapatan akaryakıt, bankaların bu konuyla ilgili yaptığı kampanyaların artmasına neden oluyor. Müşterilerinin akaryakıt alımlarında TL değerinde hediye puanlar veren bankalar, kazandıran kampanyalarını da arka arkaya açıklıyor.

Akaryakıt kampanyaları arasında öne çıkan kampanyalardan birini hazırlamış olan Türkiye İş Bankası, şimdilerde vatandaşların en çok ilgi gösterdiği bankalardan biri oluyor. akaryakıt alan her müşterisini kampanyaya katılmaya davet eden Türkiye İş Bankası, 50 TL’ye kadar MaxiPuan hediye edeceğini duyurmuş bulunuyor.

İş Bankası’ndan Akaryakıt Zamlarına Darbe Gibi Kampanya

Akaryakıt zamlarına karşı kazandıran bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, Petrol Ofisi ile yaptığı anlaşmasıyla 50 TL’ye varan MaxiPuan hediye ediyor. Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 16 Şubat – 31 Mart 2022 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde 150 TL akaryakıt alımı yapacak olan müşterilerine dördüncü alışverişinde 40 TL MaxiPuan hediye eden Türkiye İş Bankası, bu ödemelerin temassız yöntemler ile yapılması halindeyse ekstra 10 MaxiPuan veriyor. Böylelikle müşterilerine akaryakıt alımlarında 50 TL MaxiPuan kazandıran Türkiye İş Bankası, kampanyasına dair detayları da açıklamış bulunuyor.

İş Bankası Akaryakıt Kampanyası Detaylarını Açıkladı

Akaryakıt kampanyasının detaylarını müşterileri için paylaşan Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılmak isteyen müşterilerini mobil uygulamasına yönlendiriyor. Maximum Mobil uygulamasında yer alan “Kampanyalar” bölümünde bulunan akaryakıt kampanyasına tek tıkla katılabilecek olan İş Bankalıların yapması gereken tek şeyse, “KATIL” butonuna tıklamak oluyor. Maximum Kart’ın ‘Öde Geç’ özelliği ya da Pazarama uygulamasında yer alan ‘Petrol Ofisi Öde-Geç’ yöntemleriyle ödemeye yapan müşterilerine 50 TL MaxiPuan hediye eden Türkiye İş Bankası, kampanya kapsamına İş Bankası bankamatik kartları, Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara kartlar, Pati Kart isimli karlarını alırken; ticari kredi kartı, vadematik kart ve aidatsız kartlar ile yapılan harcamaları kampanya kapsamına almıyor. Öte yandan Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişleri de kampanya kapsamına almayan Türkiye İş Bankası, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemleri de kampanya kapsamındaki harcamalar arasına dahil etmiyor.

İlgili Makaleler