Ekonomi

Garanti bankasından Üniversitelilere özel kampanya! Ücretsiz Bonus Genç Kredi Kartı

Garanti bankası birçok kez kampanyalarıyla sözünden bahsettiren Türkiye’nin lider bankaları arasında olan bir bankadır. Garanti bankası bu kezde gençlere özel bir kampanya başlattı. Bonus genç 18-25 yaşlarındaki gençler için kredi kartı kampanyası başlattı. Bonus genç öğrenci kredi kartı sahibi olmak istiyorsanız hiçbir ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Şimdi bonus genç kredi kartı olan gençler kart aidatı ödemez, kampanyalardan yararlanır ve bol bonus kazanma hakkına sahip olur. İşte kampanyanın merak edilen bütün detayları.

Bonus Genç Kredi Kartı!

Bonus genç kredi kartı 18-25 yaş arasındaki üniversite okuyan gençler için yapılan bir kampanyadır. Birçok kampanya yapan bonus bu kez ücretsiz bonus genç kredi kartını başlattı. Bonus ücretsiz genç kredi kartı kullananlarına birçok ayrıcalık sunuyor. Bonus genç kredi kartınla taksitlendirme yapabilir, bedava ürün kazanabilirsin. Bonus genç kartın öde geç özelliği ile birlikte okuyucu olan tüm alışveriş noktalarında 500 Tl’ yi geçmeyen alışverişlerinizde şifre girmeye gerek kalmadan kartınızı yalnızca pos cihazına göstererek çok kısa bir süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. 4.000 TL’ye ulaşan ulaşan harcamalarınızda şifre girerek işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bonus Genç Karta Başvuru Nasıl Yaparım!

Bonus genç kart sahibi olmak isteyen 18-25 yaş arası öğrenciler kartlarıyla birçok kampanyaya katılıp, taksitlendirme imkanıyla berber, kart aidatı ödemezler. Kampanyaya katılım tarihi 23 Eylül 2021 ve 23 Eylül 2022 tarihleri arasında başvurularını yapabilirler. Kampanya geçerlilik tarihi ise 23 Eylül 2021 ve 23 Eylül 2022’dir. Bonus Genç Kart kampanyasına başvuru yapmak için telefonunuzun mesaj kısmına “GENC” yazarak 3340’a göndermeniz yeterli olacaktır. İşte Bonus Genç Kartlı olmak için aranan diğer özellikler ve ayrıcalıklar.

Diğer Bilgiler

  • Bonus Genç sadece 18-25 yaş arası gençler için uygundur.
  • Bonus Genç karta başvuru yapmak ücretsizdir.
  • Bonus Genç kartın yıllık kart ücreti yoktur.
  • Bonusun üye olduğu iş yerlerinde bonus kazanabilirsiniz.
  • Harcamalarınızda biriken bonusunuzla alışveriş yapabilirsiniz.
  • Herhangi istediğiniz bir bonus kampanyasına bir mesajla dahil olabilirsiniz.
  • Bütün yapılan harcamalarınız için işlem erteleme veya işlemleri taksitlendirme yapabilirsiniz.
  • Bonus Genç kartınız ile 500 TL’ye kadar ki harcamalarınızda şifre girmek zorunda değilsiniz, temassız özelliğini kullanabilirsiniz.
  • 500 TL’yi geçen işlemlerinizde kartınızın şifresini kullanmak durumundasınız.
  • Bonus genç kart sahibi olduğunuzda tüm Garanti ATM’lerinden gerekli işlemlerinizi halledebilirsiniz.

İlgili Makaleler