Gündem

Bankacılıkta Devrim; Garanti BBVA’ya Gelen Herkes Şartsız 5 Bin TL Ödeme Alıyor! Sadece Yeni Müşterilere Özel Bu Hediye İçin Tek Şart…

Her geçen gün müşterilerine bir yenisini daha eklemek için kampanyalarını artıran bankalar, şimdilerde yeni müşterilerine yönelik hazırladıkları ‘hoş geldin’ hediyeleriyle vatandaşları cezbetmeyi amaçlıyor. O bankalardan biri olan Garanti BBVA ise, bankacılık tarihine yazılacak bir hoş geldin hediyesi ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Sürekli olarak kendisini güncelleyen ve hızla teknoloji çağına ayak uyduran Garanti BBVA, temassız müşteri programını devreye sokmuş bulunuyor. Şubeye gitmeden kolaylıkla Garanti BBVA müşterisi olmayı sağlayan banka, bu yöntem ile banka müşterisi olan vatandaşlara da sürpriz bir hediye ile karşılık veriyor. Sadece tek bir tıkla yararlanabilecek olan ve çok ses getiren ‘Garanti BBVA’ya Hoş Geldin’ kampanyasının detaylarıysa geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaşılmış bulunuyor.

Garanti BBVA’dan Masrafsız ve Faizsiz Kredi Paketi

Yeni müşterilerini karşılamak için benzersiz bir kampanya hazırlamış olan Garanti BBVA, geçtiğimiz gün açıkladığı kredi paketiyle herkesin dikkatini hala çekmeyi başarıyor. Yeni müşterilerine tek tıkla anında nakit desteği sağlayacağını taahhüt eden Garanti BBVA, ‘Temassız Müşteri’ programı kapsamında Garanti BBVA’lı olan yeni müşterilerine 5 bin TL kredi veriyor. Sadece mobil üzerinden gelen müşterilerine bu desteği sağlayan Garanti BBVA, üstelik sağladığı krediden faiz veya masraf da almıyor. 12 ay vade seçeneğiyle geri ödemede de oldukça kolaylık sağlayan Garanti BBVA, kredi taksit tutarları olaraksa; aylık 416 lira 67 kuruş belirlemiş bulunuyor.

Garanti BBVA’dan Yeni Müşterilere Özel Kredi Paketi

Yeni müşterilerinin ihtiyaçlarını gidermek için onlara harika bir hoş geldin hediyesi sunan Garanti BBVA, yeni kredi paketinin detaylarını da nakde ihtiyacı olan potnasiyel müşterilriyle paylaşmış bulunuyor. Bu bilgilendirme kapsamında; Garanti BBVA’ya mobil bankacılık üzerinden başvuru yapan her müşteri bu kampanyadan yararlanabiliyor. Garanti BBVA Mobil’i indirip, ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini tıklayan müşterilere özel olan bu kampanya kapsamında 12 ay vade ile 5 bin TL nakit kredi desteği sağlanıyor. Yeni müşterilerine özel olarak faizsiz ve masrafsız kredi sunan Garanti BBVA, ilk kez müşterisi olan kişilerin üç gün içerisinde bu krediye başvurması dahilinde bu kampanya kapsamına alınacağını belirtmiş bulunuyor.

İlgili Makaleler