Gündem

Kara Listede Olanlar, Kredi Notu Ekside Olanlar, Herkese Çıkıyor! Üç Banka El Ele Verdi, Artık Kimsenin Borcu Kalmayacak! Son Gün…

Borçları sürekli olarak artan vatandaşlar, bankalardan kredi çekip geri ödemedikleri takdirde tüm bankaların ortak sistemi olan ve halk arasında kara liste olarak tabir edilen listeye düşüyor. Kredi notu düştüğü için sicili bozulan bu vatandaşlar, bankalardan kredi çekemediği için sürekli olarak borçlanmaya devam ediyor.

Kredi notu düşük olan ve hiçbir bankadan kredi alamayan vatandaşlara müjde Enpara, Fibabanka ve Aktifbank’dan geliyor. Kredi notu düşük olan vatandaşlara bir kereye mahsus olmak üzere kredi çıkaran bu bankalar, kampanyalarına dair detayları da kamuoyunun bilgisi olması için paylaşmış bulunuyor.

Enpara’da İhtiyaç Kredisi Kullanımı İçin Kredi Notu Aranmıyor

Yeni nesil bankacılık hizmetleri ile günden güne daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanan Enpara, QNB Finanasbank çatısı altında kurulmuş bulunuyor. Herhangi bir şube masrafı olmadığı için kredi gibi hizmetlerde çok daha avantajlı olanaklar tanıyan Enpara, kredi çekimlerinde herhangi bir kredi notu şartı koymuyor. Düzenli geliri olan herkese kredi veren Enpara, ihtiyaç kredilerinin faiz oranlarını yüzde 2,09’dan başlatıyor. Bunun yanı sıra gelire göre kredi veren Enpara, ihtiyaç kredilerinde herhangi bir üst limit e belirlemiş bulunmuyor. Ayrıca Enpara’dan çekilecek olan krediler, 36 aya varan vade seçenekleriyle geri ödenebiliyor.

Fibabanka ve Aktifbank Kara Listedeki Vatandaşları Yalnız Bırakmıyor

Borçlu vatandaşların kabusu olan kara liste, hiçbir bankadan kredi alamamayı da beraberinde getiriyor. Son dönemlerde hem müşterilerine rahat bir nefes aldırmak hem de onları banka borçlarından kurtarmak için harekete geçmiş olan Fibabanka ve Aktifbank, kara listede olan ve kredi notu düşük olan vatandaşlara da kredi veriyor. Faiz oranlarını kredi çekecek kişinin kredi notuna ve kredi vadesine göre belirleyen Fibabanka, kişiye özel krediler sağlıyor. Yüzde 1,87’den başlayan faizler ile 100 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi veren Fibabanka, 36 aya varan geri ödeme seçeneği de sunuyor. Sicili bozuk ya da kredi notu düşük olan vatandaşlara kredi veren bir diğer banka olan Aktifbank, üst limit olarak 50 bin TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçlar için yüzde 2,87 faiz oranından ihtiyaç kredisi sağlıyor. İnternet bankacılığı olan N Kolay üzerinden ihtiyaç kredisi veren Aktifbank, geri ödemeler konusunda da oldukça esnek davranıyor ve 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor.

İlgili Makaleler