Genel

Ev Hanımlarının Yüzü İlk Kez Gülecek; Bu Bankalara Başvuru Yapan Ev Hanımları Gelir Belgesiz, Hemen Kredi Alabiliyor! Son Tarih…

Artan yaşam pahalılığa birlikte toplumunun her kesiminin nakde olan ihtiyacı da artıyor. O kesimler arasında ev hanımları da bulunuyor. Ancak, ev hanımlarının herhangi bir gelir belgesi beyan edemediği için bankalardan kolaylıkla kredi çekmesi pek mümkün olmuyor. Bu bankalar ise, bu soruna çözüm sağlamak için harekete geçmiş bulunuyor.

Ev hanımlarına yönelik ihtiyaç kredileri sağlayan Enpara, Fibabanka, TEB ve Akbank; gelir belgesi beyanı istemediği için herkesin kredi başvuru yapabileceği bankalar arasında yer alıyor. Uygun faiz oranlarının yanı sıra esnek geri ödeme planı da sağlayan bu bankalar, nakde ihtiyacı olan ev hanımlarına rahat bir nefes aldırıyor.

Enpara ve Fibabanka’dan Ev Hanımlarına Hemen Kredi

Bir internet bankası ola Enpara, QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık hizmetleri arasında yer alıyor. İhtiyaç kredisi için herhangi bir gelir belgesi istemeyen Enpara, ev hanımlarına da kolaylıkla kredi veren bankalardan biri olarak öne çıkıyor. Yüzde 2,29 faiz oranı ile kredi sağlayan Enpara, geri ödemeleri de esnek bir planlama ile sunuyor ve 36 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Gelir belgesi istemeden ihtiyaç kredisi veren bir diğer banka olan Fibabanka da ev hanımlarının kolaylıkla kredi alabileceği bankalar arasında yer alıyor. 100 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sağlayan Fibabanka, faiz oranlarını yüzde 1,87’den başlatıyor. 36 aya kadar vade seçeneği de sunan Fibabanka, kredi başvurularını dijital araçlar ve şube üzerinden alıyor.

Ev Hanımları İçin TEB ve Akbank Harekete Geçti

Ev hanımların kredi çekemem olayını tarihe gömmek için harekete geçmiş bankalardan biri olan TEB, CEPTETEB üzerinden yapılan ihtiyaç kredi başvuruları aracılığıyla ev hanımlarına da kredi sağlıyor. İlk kez TEB’li olan ev hanımlarına yüzde 1,85’ten başlayan faizler ile kredi sağlayan TEB, halihazırda TEB’li olan ev hanımlarınaysa yüzde 2,02 ile yüze 2,20 oranları arasından kredi sunuyor. Geri ödemelerde de oldukça esnek davranan TEB, 36 aya varan vade seçeneği ve üç ay ödeme erteleme gibi çeşitli avantajlar sağlıyor. Öte yandan gelir belgesi istemeden verdiği yeni kredi paketleri hazırlamış olan Akbank, yüzde 1,88 oranından başlayan oranlar ile krediler sunuyor. Kredi tutarına göre faiz oranını değiştiren Akbank, üst limit olarak 100 bin TL’yi belirlemiş bulunuyor. 36 aya varan vade seçeneği de sunan Akbank, internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulaması üzerinden olduğu gibi şubelerinden de kredi başvuruları alıyor.

İlgili Makaleler