Gündem

Kazandırdıkça Kazandıran O Banka 13 Milyon Emekliye Söz Veriyor; Bunları Yapan Emekliler Anında 5 Bin TL Kazanıyor!

Türkiye’nin gündeminde bir süredir konuşulmaya devam eden banka promosyonları, yeni müşterilere yönelik veriliyor. Her banka, kendi kurumundan ilk kez maaş alacak olan emeklilere promosyon ödemesi yapıyor.

Promosyon ödemelerinde 2022 yılı için ciddi artış yapmış olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Türkiye İş Bankası, bu sene en yüksek emekli promosyonu ödemelerini yapan bankalar oluyor. Bunun yanı sıra emekli müşterilerine ek promosyonlar da sağlayan bu bankalar, 5.000 TL’ye varan hediye kazanmayı mümkün hale getirmiş bulunuyor.

TEB, 2022 Yılı İçin Emeklilere Kazandırmaya Başladı

Şu sıralar banka promosyonları, emeklilerin en yakından ilgilendiği konular arasında yer alıyor. 2022 senesinin en yüksek promosyonunu ödeyen Türk Ekonomi Bankası (TEB), bu sene maaşa göre değişmek ile birlikte 2.500 TL’ye varan promosyon ödemeleri yapıyor. Ek promosyon ödemeleriyle de emeklileri destekleyen TEB, otomatik fatura talimatı veren her emekliye de kazandırıyor. Bunun yanı sıra emeklilere yönelik başka bir kampanya daha geliştirmiş olan TEB, üç yıllığına maaşını TEB’den almaya söz veren emekli kişilerin başka emeklilere referans olması halindeyse her referans için 250 TL ödeme yapıyor. 10 kişi ile sınırlı olan referans kampanyasıyla kişi başı 250 TL’lik promosyon almaya hak kazanan TEB’li emekliler, 5 bin TL’ye varan promosyonlar kazanma şansını yakalıyor.

İş Bankası 2022 Yılı Promosyon Tutarlarını Açıkladı

Düzenli bir geliri olmasına rağmen, artan yaşam pahalılığından en çok etkilenen kesimlerden biri olan emekliler, üç yıla bir verilen banka promosyonları ile rahat bir nefes almak istiyor. Bu nedenle her üç yıla bir banka değiştiren vatandaşlar, hangi bankaların ne kadar promosyon verdiğini sık sık merak ediyor. 2022 yılı için üçüncü dönem promosyonlarını belirlemiş olan Türkiye İş Bankası, bu dönemin en çok promosyon veren bankaları arasında yer alıyor. Emekli maaşına göre değişen tutarlarsa promosyon veren Türkiye İş Bankası, ilk kez bankasında emekli maaşı alacak kişilere 2.000 TL’ye kadar promosyon veriyor. Bu promosyonun yanı sıra emeklilere çeşitli avantajlar da sağlayan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda otomatik fatura ödeme talimatları gibi işlemler ile emeklilere ek promosyonlar sağlıyor. Türkiye İş Bankası’nın avantajlı dünyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşların bankanın şubelerinden ya da ATM’lerinden başvuruda bulunması gerekiyor.

İlgili Makaleler